Sakarya&[#]8217;da oynanan final maçında üstün bir oyun sergileyen Kdz. Ereğli Belediyespor Bayan Takımı, Ebru(3) ve Cansu (1)&[#]8217;nun ayağından kazandığı gollerle rakibini 4-2 mağlup ederken hakemin son düdüğünün ardından sahada ve tribünlerde büyük sevinç yaşandı. Antrenör Yıldıray Ağar ve bazı sporcular gözyaşlarına hakim olamazken, futbolcuların sevinci görülmeye değerdi.
Ereğli Belediyespor Türkiye şampiyonluğu kupasının yanı sıra turnuvanın gol kraliçesi olan Karadeniz Ereğlispor´lu Ebru Topçu, ayrıca turnuvanın en değerli oyuncusu seçilirken, Kdz. Ereğlispor takım olarak fair-play ödülüne de layık görüldü.
Ereğlispor Antrenörü Yıldıray Ağar maç sonunda yaptığı açıklamada bütün sporcuları ile gurur duyduğunu belirterek, &[#]8220;Büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Bütün sporcularımızla gurur duyuyorum. Bize desteğini her zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Halil Posbıyık&[#]8217;a, yönetimimize ve bizi gönülden destekleyen tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Ereğli&[#]8217;nin çağdaş yüzünü ortaya koyan kız takımımız kupalı başkanımız Halil Posbıyık ve Ereğli halkı için kazandı&[#]8221; dedi.
Ereğli Belediyesi&[#]8217;nin Kadir Gecesi dolayısıyla düzenlediği iftar ve Mevlidi Şerif Programı dolayısıyla maça gelemeyen Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;da , maç sonunda oyuncuları arayarak hepsini kutladıklarını belirterek
&[#]8220;Ereğli&[#]8217;nin altın kızları bizi bir kez daha gururlandırdı. Hepsini Ereğli halkı adına bir kez daha kutluyorum&[#]8221; dedi.
Ereğli Belediyespor bayan takımı 6 grupta toplam 33 takımın katıldığı Türkiye şampiyonasında oynadığı 8 maçta toplam 38 gol attı 3 gol yedi. Sakarya&[#]8217;da oynanan maçı Kdz. Ereğli Belediyespor İkinci Başkanı Etem Özdemir, Yönetim kurulu üyeleri, Hakan Duysak, Oğuz Cömert, Murat Çetinel, Deniz Koca, Serkan Aydemir, maçı Ereğli&[#]8217;den izlemeye gelen taraftarlar da takip ederken kızlara maç boyunca destek verdi.
Editör: Pusula Gazetesi