Zonguldak´ın Çaycuma ilçesinde yaşarken 29 yaşındaki eşi B.S´nin, 49 yaşındaki dayısı N.Ş. ile kaçtığını söyleyen 35 yaşındaki Ramis Sofuoğlu, dava açmasına rağmen karısını mahkemeye getiremediğinden boşanamıyor.
Özel maden ocağında çalışan Ramis Sofuoğlu, 12 yıllık eşi B.S.´nin kendisini ve 8 yaşındaki çocuklarını Nisan ayında, evli ve 3 çocuk babası dayısıyla kaçarak terk ettiğini söyledi.
Eşinin "Ahıra gidiyorum" diyerek evden çıktığını belirten Ramis Sofuoğlu, şöyle konuştu: "Eşim beni üç yıldır aldatıyormuş. Gece vardiyasına ocağa çalışmaya gittiğimde eve geliyormuş. Olayın aslını öğrenmek için eşimi sıkıştırdığımız gün ´ahıra gidiyorum´ diyerek evden çıkıp N.Ş. ile birlikte İstanbul´a kaçtı. Boşanma davası açtım. İlk duruşmaya da çıktım. Ancak, eşim olmadığından duruşma 10. aya ertelendi. Boşanmak için eşime ulaşmam gerekiyor. Öğrendiğim kadarıyla dayım N.Ş. de eşinden boşanmaya
çalışmasına rağmen eşi boşanmayı kabul etmiyor. Eşim bir süre önce arayıp çocuğumu almakla tehdit etti. En büyük korkum çocuğumun benden alınması."
Bu olaylar üzerine annesinin rahatsızlandığını, kendisinin de daha önceden safra kesesi ameliyatı geçirdiğini ifade eden Ramis Sofuoğlu, "Eşimi Allah´a havale ediyorum. Bu olayı unutmaya çalışıyoruz. Boşanıp kurtulabilirsem çocuğumla birlikte yaşantıma döneceğim" dıye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi