Olay, Mithatpaşa Mahallesi Dağyolu Sokağında bir evde meydana geldi. 41 yaşındaki maden işçisi Arslan A., 33 yaşındaki eşi Armağan A.´yı sekiz bıçak darbesiyle öldürdü. Arslan A´nın sokağa çıkarak otobüs durağında bekleyen komşusundan sigara isteyip, "Karımı öldürdüm, polisi arar mısın? Beni aldatıyordu, öldürdüm" dediği belirtildi.
Özel maden ocağında üretim işçisi olarak çalışan Aslan A., bundan 10 yıl önce eski eşiyle boşandıktan sonra, eşini trafik kazasında kaybeden Armağan A. ile görücü usulüyle evlendi. Armağan ve Arslan A. çifti, Armağan A.´nın ilk eşinden olan Esra´ya bakarken 9 yaşındaki Uğurcan´ı da dünyaya getirdi.
İlk yılları sorunsuz bir şekilde geçen çiftin, iddialara göre genç kadının cep telefonuna gelen mesajlar nedeniyle son aylarda sık sık tartışma başladı. Maden işçisi Arslan A., iki gün önce eşinin cep telefonuna bakmak istedi. Armağan A. ise telefonunu vermeyince çift tartışmaya başladı.
Maden ocağında 16.00-24.00 vardiyasında çalışan Aslan A., dün akşam işe gitmedi. Arslan A., oğlu Uğurcan´ı da alarak Beycuma beldesinde yaşayan anne ve babasına bıraktı. Ardından eve gelen Aslan A, 10 yıllık eşi Armağan A. ile yeniden olayın yaşandığı saatlerde tartışmaya başladı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine sinirlenen Aslan A., kapıya doğru kaçan eşini saçından tuttu. Arslan A., ekmek bıçağı ile eşini bıçaklamaya başladı. Göğsünden 8 bıçak darbesi alan genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti.
Cinayetin ardından Aslan A., üzeri kanlar içerisinde dışarıya çıkarak 20 metre ilerideki otobüs durağında bekleyen komşusundan sigara istedi. Komşusuna karısını öldürdüğünü söylediği öne sürülen Arslan A´nın, "Karımı öldürdüm, polisi arar mısın? Beni aldatıyordu, öldürdüm" dediği öğrenildi.
İhbar üzerine gelen polis, genç kadının mutfakta cansız bedeniyle karşılaştı. Polis, ardından durakta bekleyen Arslan A.´yı alarak emniyete götürdü.
Armağan A.´nın cesedi otopsi için Zonguldak Belediyesi´ne ait cenaze aracı ile Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olay yerine gelen Armağan A.´nın yakınları sinir krizi geçirdi.
TANSİYONU DÜŞTÜ
Zonguldak Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı asayiş ekipleri tarafından Asayiş Şube Müdürlüğü´ne götürülen katil zanlısı Arslan A., sağlık raporu için Devlet Hastanesi Acil Servisi´ne getirildi. Açlık nedeniyle şekeri düşen katil zanlısının tansiyonunun da 9´a düştüğü öğrenildi.
Olay anında boğuştuğu öne sürülen katil zanlısının kesilen parmağı da doktorlar tarafından dikildi. Koluna serum bağlanan Arslan A., serumun bitmesinin ardından ifadesi alınmak üzere emniyete getirildi. Zanlı, gazetecilerin "Eşinizi neden öldürdünüz?" sorusuna, "Hiçbir şey sormayın" diye karşılık verdi.
Editör: Pusula Gazetesi