Açılışa, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Belediye Başkan Danışmanı Erol Yılmaz, Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Mithatpaşa muhtarı Şaban Yavuz ve vatandaşlar katıldı.
Açılışta konuşma yapan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, &[#]8220;Çocuklarımızın ve sizlerin rahat bir nefes alabilmesi için böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Bu hizmetlerimizi diğer mahallelere de yapmayı düşünüyoruz. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Biz çocuk oyun alanı ortaya çıkardık ama önemli olan bu parkı korumak ve güzel kullanmaktır. Bu mahallenin böylelikle biraz olsun çehresi değişmiş oldu. Vatandaşlarımızın dinlendiği oturup sohbet edebildiği bir taraftan da çocukların oyun oynadığı bir alan oldu. Emeği geçen arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. On beş gün sonrada bir sonraki mahallemize böyle bir park yapmayı planlıyoruz. Oradaki çocuklarımız da faydalansınlar. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum&[#]8221; dedi.
Konuşmanın ardından Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir çocuklarla beraber parkın açılışını gerçekleştirdi. Ardından, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir çocuklara top dağıttı ve çocukları salıncakta salladı. Daha sonra, çocuk parkının hemen yanına açtığı spor kompleksinde spor aletlerine bindi.
Editör: Pusula Gazetesi