İftar ve veda yemeğine, Tarım eski İl Müdürü Hacı Arap Şanlı, Tarım İl Müdürü Cemalettin Çataklı, şube müdürleri, merkez ve ilçe ziraat odaları başkanları, birlik başkanları ve tarım personeli katıldı.
Yemeğin ardından bir konuşma yapan Tarım İl Müdürü Cemalettin Çataklı, &[#]8220;Bugün burada hem dairemizde beraber iftar ederek hem de Bakanlık Müfettişliğine atanan Müdürümüz Hacı Arap Şanlı&[#]8217;ya veda yemeği vermek için bir araya geldik. 1.5 yıl içindeki çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Ziraat Odası Başkanları, Birlik Başkanları, ilçe müdürleri personelimiz hepsi burada. Bir aile olduğumuzu gösterdik. Sivil toplum ile tarımdaki çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hepinize katılmanızdan dolayı teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Tarım İl Müdürlüğü görevini yürütürken, Bakanlık Müfettişi olarak atanan Hacı Arap Şanlı da düzenlenen iftar ve veda yemeğinde yaptığı konuşmada, &[#]8220;Gerçekten güzel bir yemek oldu. Şahsınızda tüm katılanlara teşekkür ediyorum. 1.5 yıllık bir sürede görev yaptık. Bir şeyler yapmaya çalıştık. Bilgi ve beceriye göre bu zamana kadar edindiğimiz tecrübeleri Zonguldak&[#]8217;a aktarmaya çalıştık. Eksiklerimiz olmuştur beraber göğüsledik. Bizi sıcak bir ortama kabul ettiniz bağrınıza bastınız. 1.5 yılda çok şeyler öğrendik bende sizlere bir şeyler verdik. Ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamlarınızda ve işinizde başarılar diliyorum&[#]8221; diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Tarım İl Müdürü Cemalettin Çataklı, kendi aralarında toplayıp aldığı hediyeyi Hacı Arap Şanlı&[#]8217;ya takdim ederken, bir çalışanda kendisine Devrek Bastonu verdi.
Editör: Pusula Gazetesi