Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar&[#]8217;ın &[#]8216;Oy verenle vermeyenler bir değil&[#]8217; sözlerine eleştiren CHP Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun&[#]8217;a yanıt verdi.


Bu tür açıklamalarla gündemde kalmaya çalıştıklarını fakat gündemde kalmak için proje üretmek gerektiğini ifade eden Başkan Karaduman: &[#]8220;Biz hizmetlerimizle zaten gereken cevapları veriyoruz&[#]8221; dedi.


Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Pusula&[#]8217;ya yaptığı açıklamada şunları söyledi:


ZAFERİMİZİ GÖLGEDE BIRAKMAYA ÇALIŞIYORLAR


&[#]8220;12 Haziran seçimlerinde halkın iradesiyle görev gelmiş Ak Parti iktidarı hiçbir zaman hizmet yönünde eksiklik bırakmamıştır. Bu zaferimizi ve başarımızı gölgede bırakmak isteyen arkadaşlarımız var. Bizim bu zaferimiz 2023 ve devamına kadar sürecektir. Halka hizmet noktasında her zaman halkla istişare ederek, Zonguldak adına yapılacak her projede onların yanındayız. Ak Partiyi hiçbir güç milletten ayıramayacaktır. Biz milletle el ele verip inşallah daha güzel günlere bölgemizi ve Türkiye&[#]8217;mizi taşıyacağız.


HİZMET YOLUMUZU KİMSE KESEMEYECEK


Kendileri bu tip girişimleri sadece gündemde kalmak için yapıyorlar. Zonguldak için herhangi bir projeyle gündeme gelmek yerine sadece bu tip açıklamalarla kendilerini gündemde tutmaya çalışıyorlar. Tabi halkın iradesiyle gelmiş bir partinin bu açıklamalarla hizmet yolu hiç kimse kesemeyecek. Biz her zaman milletle el ele vererek çalışacağız. Hem il başkanımız hem milletvekillerimizle hemde bakanlarımızla inşallah Zonguldak&[#]8217;a güzel projeler getireceğiz. Mevcutta zaten devam eden projeler var ve bu dönemde bunların takipçisi olacağız. Önümüzdeki dönemde bunların tamamlanması için Ankara ile istişare ederek bunları kısa zamanda tamamlayacağız.


HİZMETLE GEREKEN CEVABI VERİYORUZ


Biz hizmetlerimizle zaten gereken cevapları veriyoruz. Bakanımızın bir sözünü cımbızla çekip partiyi karalamanın hiçbir kimseye faydası yoktur. Biz yolumuza devam ediyoruz. Kendilerini de gündemde tutmak istiyorlarsa Zonguldak için hizmetler yapsınlar. Bu şekilde gündemde kalamazlar.&[#]8221;

Editör: Pusula Gazetesi