CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal beraberinde İl Başkan Yardımcısı Engin Nuri Şahin, İlçe Başkan Yardımcısı Harun Günönü, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri Halil Bozkuş, Cumhur Nalcı, Abdülkadir Sözer ve Hasan Pınarcık ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
45 dakika süren toplantıda gündemin yanı sıra Kdz. Ereğli&[#]8217;nin masaya yatırıldığını belirten CHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal, Kdz. Ereğli&[#]8217;de yaşanan sıkıntılar ve sorunların tüm yönleriyle ele alınarak değerlendirildiğini söyledi.
9 Eylül´de CHP´nin kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kdz. Ereğli&[#]8217;de düzenlenecek olan, şair Ataol Behramoğlu ve müzisyen Haluk Çetin´in katılacağı dinleti ve kokteyle, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu&[#]8217;nu davet ettiklerini belirten Kartal, Kılıçdaroğlu&[#]8217;nun CHP Parti Okulu´nun açılışı olacağından bu davete katılamayacağını, ancak CHP olarak Kdz.Ereğli´ye büyük önem verdiklerini vurgulayarak tüm Ereğli halkına selam ve sevgilerinin iletilmesini istediğini ve ayrıca ziyaretlerinden ötürü teşekkür ettiğini söyledi.
Editör: Pusula Gazetesi