Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Zonguldakspor´un yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı olan Kartepe kampı başladı.


Cumartesi günü ketten ayrılan Kırmızı-Lacivertli kafile, akşam saatlerinde Kocaeli Kartepe´ye ulaştı. 15 güne yakın sürecek olan ikinci etap kampında Zonguldakspor taktik ağırlık çalışmaların yanı sıra hazırlık maçları gerçekleştirilecek.


Zonguldakspor, otobüsle kampın yapılacağı Kaptepe´ye ulaştı. Ekip kampa 26 futbolcu ve 3 teknik kadro olmak üzere 29 kişilik kadroyla girdi. Cumartesi günü otele giriş yapan oyuncular, Pazar günü ise sabah saatlerinde ilk çalışmasını gerçekleştirdi.


Zonguldaksporlu futbolcular 15 günlük ikinci etap kampında Teknik Direktör Talat Özden nezaretinde günde çift antrenman yapacak.


Teknik Direktör Talat Özden, yüksek rakımlı olması ve uygun çim sahaları nedeniyle Kartepe´yi tercih ettiklerini belirterek, "İyi bir çalışma ortamında lig için gerekli antrenmanlarımızı yapacağız. Daha çok güç arttırıcı ve taktik ağırlık çalışmalar gerçekleştireceğiz.


Günde çift antrenmanla oyuncularımız güç depolayacak. Kamp boyunca yeni transferler de kampa katılabilir, görüşmeler devam ediyor. Kamp programında 3 hazırlık maçı oynamayı düşürüyoruz. Kadromuzu güçlendirmek için transfer görüşmelerimiz sürüyor. Anlaştığımız taktirde yeni transferleri kampımıza dahil edeceğiz. &8220; dedi. Muhteşem samanlı dağlarının zirvesinde yer alan, The Green Park Kartepe Resort Hotel, bir tarafta Sapanca Gölü diğer tarafta İzmit Körfezi manzarası ile İstanbul´a sadece 1 saat mesafededir. Yaz aylarında ise futbol ve adrenalin sporları tutkunları için en cazip adres konumundaki Kaptepe, önemli kulüplere ev sahipliği yapıyor.


Kartepe´de FIFA Standartlarında 4 adet doğal çim saha, 2 adet kondisyon sahası bulunuyor.



Editör: Pusula Gazetesi