Yeni sezon hazırlıklarına sürdüren Kilimli Belediyespor´da, teknik heyet ve futbolcular yönetimin Kilimli Sosyal Tesisleri´nde düzenlediği iftarda buluştu.


Yemeğe Kilimli Belediyespor Kulübü Başkanı Engin Aygün ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Eski Milletvekili Polat Türkmen, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Korkutan, Antrenör Raşit Çalık ve futbolcular katıldı.


Sezonun başlamasına 2 hafta kala yoğun tempoda hazırlıklarını sürdüren Sarı-Siyahlı ekipte morallerin yerinde olması yönetimi sevindirdi.



Türkmen: Zonguldak´ı başarıyla tanıtacak

Yemekte konuşan AK Parti Eski Milletvekili Polat Türkmen, takımda güzel bir ahenk oluştuğunu bunun lige yansıyacağına inandığını kaydetti. Türkmen, "Başta Kulüp Başkanı Engin Aygün olmak üzere yönetim kurulu arkadaşlarımıza iftar için teşekkür ediyorum. Güzel bir iftar oldu güzel bir ramazan gününde. Bizi burada buluşturan herkese teşekkür ediyorum. Dün de Kilimli Belediyespor´un idmanını seyrettim. Gayet güzel iyi bir uyum var takımda iyi bir ahenk var. İnşallah bunun neticesinde spor camiası bundan nasibini alır. Bu sezonda da Kilimli Belediyespor´a başarılar diyorum. Kazasız belasız centilmence prosedüre uygun olarak hem Kilimlimizi hem de Zonguldakımızı başarıyla temsil ederek tanıtacağına da inanıyorum. Tüm camia olarak gönlümüzce Kilimli Belediyespor´un yanında olacağız. Takımlarımızın başarısı için ter dökeceğiz. Onlarla sevinip inşallah üzülmeyeceğiz, Tüm temennimiz bu. Bu vesile ile halkımızın ramazanı ve gelecek olarak ramazan bayramını tebrik ediyorum.



Korkutan: Başarılar diliyorum

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Korkutan,"Kilimli Belediyespor iftarında hep beraber bir aradayız. Futbolcu arkadaşlarımız, teknik heyet, yöneticiler beraberce bir iftar yemeği yaptık. İnşallah Kilimli Belediyespor geçen sezon Zonguldak´ı temsil etmekte göstermiş olduğu başarıyı profesyonel ligde gösterecektir. Önce ligde kalmayı başaracaktır. Ardından sonraki sezonlarda ise bir üst lige çıkmanın gayretini gösterecektir. Yeni sezonda futbolcu arkadaşlarımıza ve teknik heyetimize başarılar diliyorum.



Hedef ilk 10 takım arasında yer almak

Kilimli Belediyespor´un başarılı çalıştırıcısı Raşit Çalık, çok büyük maliyetle oluşturulan ekip olmadıklarına ligde ilk 10 takım arasında yer almayı hedeflediklerini kaydetti. Çalık, "Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Ligin başlamasına 15 gün kaldı. Eksiklerimiz var en kısa zamanda giderip lige gireceğiz. Başkanımızda söyledi bu sene Zonguldak´ın tek profesyonel lig takımını olan Kilimli Belediyespor´u olduğu yerde kalıcı olması. Yukarılara doğru tırmanmak istiyoruz. Bunun için yapacağımız çalışmalarda onu nereye getireceğiz hep beraber göreceğiz. Hedefimiz ligde kalıcı olmak ilk 10 arasında bulunmak. Gerçekleştirecek gücümüz her şeyimiz var. Kimse merak etmesin. Tüm taraftarımızın sabırlı biraz olması geriyor. Sonuçta yeni kurduğumuz bir takım. Bu takım önce ligde kalması gerekiyor. Çok büyük maliyetlerle kurulmuş bir takım değil. Gençlerden kurulu ekip oluşturduk, yeni yapılanma planımız vardı bunu gerçekleştirdik. Bu takıma sadece destek olsunlar.



Bütün önlemlerimizi aldık

Grubu iki boyutta değerlendirebiliriz. Grubumuzda 19 takımın 8-10 tanesi bu ligde üst düzey oynamış. Geçen sezon kafada bitiren takımlar. Bizle beraber çıkan 4 tane takım 3-4 tanede normal takım var. Görülüyor ki 8-10 tanesi alt taraf için yarışacak, 8-10 tanesi üst lig için yarışacak. Ligin 8-10´uncu haftasından sonra ligin kopacağını düşünüyorum.


İki bölümlü bir lig olacak. Ama çok kolay olmayacak, kesinlikle Türkiye´nin her tarafına gidiliyor, baya zor bir lig bizi bekliyor. Ama bütün önlemlimizi aldık gereken neyse yapacağız.


Sonuçta 6 hafta deplasmandayız ama geçen sezon herkes biliyor takımı deplasmanda Şampiyon yaptık. Deplasman bizim için deplasman olmaktan çıktı. Neresi olursa oynayacağız. Biz deplasmanda da nasıl oynanması gerektiğini biliyoruz. Onlara da göstereceğiz. Rakiplere de nasıl oynatılacağını öğreteceğiz. Zorlu 6 haftayı birlik beraberlik içerisinde geçersek içeri de maç vereceğimizi düşünmüyorum. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum, idman maçlarımıza hazırlık maçlarımıza geliyorlar. Yeni kurulan bir takımımız moral motivasyona ihtiyacımız var. Gerekeni biz yapacağız. Kimse merak etmesin. Uzaktan yakından kümeyle hiçbir alakası olmayacaktır. Herkes rahat olsun.



Kilimli´de transfer henüz bitmedi

Biz transferi biraz geciktirdik. Maliyet yükselmesin diye çok yüksek ücretler vermeden Bölgesel Amatör Lig´den daha aşağıya kurulu bir takımız. Şuanda görüştüğümüz oyuncular var. Ancak oyuncuların maliyetleri şuan yüksek. 100 -150 milyarlar telaffuz ediliyor. Bunu Kilimli Belediyespor Kulübü veremez verse de yarınların da sıkıntı yaşar. Bu sene yapılanma yılımız, parayı car cur etme gibi gibi niyetimiz yok. Bekliyoruz 3-4 tane oyuncuyu her an kadromuza katabiliriz, son dakika katabiliriz. 5 Eylül´e kadar transfer devam ediyor. Yapacağız transferler kesinlikle sıradan oyuncu olmayacaktır. Alacağımız oyuncular arasında alternatif stoper olacak. 8-10 oyuncuyla görüşmelerimiz sürüyor. Kısa zamanda bir kaçını kadroya katılacağız.


Editör: Pusula Gazetesi