Kırmızı-Lacivertli ekip, uzun süredir peşinde koştuğu Körfezspor´un forvet oyuncusu Yüksel Güleç´in işini bitirdi. 26 yaşındaki futbolcu dün sabah saatlerinde resmi sözleşmeye imza attı ardından Zonguldakspor´la ilk çalışmasına çıktı. Zonguldakspor uzun süredir kadrosuna katmak için yakın takibe aldığı Körfezspor´un forvet oyuncusu Yüksel Güleç, transferini mutlu son ile noktaladı. Yöneticilerin, Kulüp Binası´nda genç oyuncuyla yaptığı görüşmeden olumlu sonuç çıktığı ve resmi sözleşmeye imza attığı belirtildi.


Fatsa Belediyespor´un alt yapısından yetişen ardından Boluspor ve Körfezspor gibi önemli kulüplerde oynayan forvet oyuncusu, Spor Toto 3. Lig 28 maçta 12 gol, Spor Toto 2. Lig 52 maç 5 gol, Bank Asya Birinci Lig 7 maç 1 gol kaydetti.


Genç oyuncu, "Burası futbol potansiyeli olan büyük bir camia. Teklif geldiğinde çok sevindim ancak profesyonel ligde futbol kariyerime devam etmek istiyordum bu yüzden Ofspor&8217;u ilk hamlede düşündüm. Sorunlar nedeniyle Ofspor&8217;dan ayrıldım ve Zonguldakspor&8217;la anlaşma sağladım. Talat hocamın çalıştırdığı takımda oynamak heyecan verici.


Körfezspor´un 3. Lig´de oynadığı dönemde bir kez Zonguldak´a gelmiştim. Taraftarını ve Zonguldak halkının takımlarına olan desteğini oynadığım maçta görmüştüm.


Atacağım gollerle Zonguldakspor´un başarısında kaktı sağlamak için buradayım. Zonguldakspor camiasına hayırlı olsun" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi