Plaj tesislerinde haftanın belirli günleri iftardan sonra düzenlenen müzik şöleninde ilk olarak sahne alan usta bağlama sanatçısı Taner sazıyla birlikte Türk Halk Müziğinin sevilen türkülerini hem söyledi hem de çalarak büyük bir ilgi topladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Zonguldak&[#]8217;ın sevilen sanatçılarından Kanuni İlhan sahne alarak Türk Sanat Müziğinin hareketli ve sevilen şarkılarını söyleyerek izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatarak çok büyük alkış topladı.
Müzik şöleni havasında yaşanan geceye katılan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise şöyle dedi:
&[#]8220;Sizlere hizmet etmek bizlere nasip oldu. Gerçekten onur vericidir. Sizler hizmetin her zaman en iyisine layıksınız. İnşallah ileriki günlerde bu güzel hizmete sizler şahit olacaksınız. Ben teknik ekibim. Arkadaşlarım, daire müdürlerim hepsi ile birlikte sizlere hizmet için varız. İnşallah istekleriniz sırayla yerine getirilecektir. Ben bu anlamda özellikle ilk defa uygulamaya koyduğumuz ramazan eğlencesi özellikle Müslüman Alemi&[#]8217;nin ramazanları çok özel akşamlardır, örf adet ve geleneklerimizi devam ettirmek kadar güzel bir şey yoktur. Çarşıda değişik bir etkinlik, Kapuz Plajı&[#]8217;nda değişik bir etkinlik yapmaya karar verdik. Özellikle sanatçı arkadaşlarım müzik yaparak sizleri eğlendirmeye çalışıyor. Kendilerine de teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra her geçen gününüz eşiniz, çocuklarınız ve ailenizle mutlu bir şekilde devam etsin.&[#]8221;
Kapuz Plajı Dinlenme Tesisi Amiri Hayri Topçuoğlu da, &[#]8220;Mübarek Ramazan ayı nedeniyle plaj tesislerimizde haftanın dört günü iftardan sonra halkımıza burada sosyal etkinlikler kapsamında ilimizin tanınmış sanatçıları tarafından müzik ziyafeti vererek hoşça vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Özellikle buraya gelen halkımızın bir kısmı iftarını burada yaparak oruçlarını açıyorlar ve aynı zamanda iftardan sonra aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirmeleri de bizleri de oldukça memnun ediyor &[#]8220; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi