Yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayan Zonguldakspor´da Teknik Direktör Talat Özden, transferlerle ilgili son durumu ve hedeflerini çarpıcı sözlerle paylaştı.


Körfezspor´un Spor Toto 2. Lig´e kadar yükselmesinde önemli pay sahibi olan genç teknik adam, yeni yapılanmayla beraber Zonguldakspor´un özlem duyduğu profesyonel lige çıkarmak için kolları sıvadı.


Zonguldak´ta başlayan çalışmalarla sözlerine başlayan Özden, son söz olarak ise "Her şey Zonguldakspor için" dedi ve gülümseyerek çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.



İşte Pusula Gazetesi Spor Müdürü Suat Özger´in kaleminden Talat Özden´in ilgi çekici açıklamaları...


Gençlere güveniyorum

Zonguldak´ta başladığımız çalışmalarda genç oyuncuların katılımıyla yüksek tempoda sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. 13-14 tane genç oyuncu şuan bizle beraber çalışmalara katılıyor. Gençlerin kendilerini göstermesi için tarihi bir fırsat. Takımda yer alabilecek 3-4 oyuncuyu kampta getirerek sezon sonuna kadar bizle beraber devem etmelerini planlıyoruz.



4 mevkiiye oyuncu aranıyor

Transferi bitirmiş değiliz 4 mevkiye oyuncu alacağız. Kaleci, ön libero, sol açık ve santrafor mevkisine oyuncu arayışımız sürüyor. Kadroyu tam olarak oluşturmuş değiliz. Bölgesel eksiklikler var. Kaptepe´de yapacağımız özel maçlarla bunu net olarak görme fırsatı bulacağız. Yaptığımız transferlerde referansları iyi veya kariyerli oyuncu olmaları yetmiyor, 165´lik sahaya çıkınca her şey belli olur.



Başlama tarihi uzarsa&8230;

Bölgesel Amatör Lig´de sezonun tam olarak ne zaman başlayacağı belli değil. Şuan itibariyle çalışmalarımıza kendi tesislerimizde başladık. İkinci etap bildiğiniz gibi Kocaeli Kartepe´de olacak.


Lig Eylül ayının sonuna kadar başlarsa bizim için ideal. Ancak Ekim ayına sarkarsa kamp sürecini ve izin aralarını uzatabiliriz.



İşte takip edilen oyuncular

Spor Toto 2. Lig takımlarından Pursaklarspor´dan Engin Yeşilli ile görüşmelerimiz sürüyor. Bildiğim kadarıyla Fethiyespor´la da görüşme halinde. Körfezspor´dan eski öğrencim Yüksel Güleç´le anlaşma sağlanırsa eğer 1 forvet daha almayı planlıyoruz. Yüksel üst seviyede katkı sağlayacak oyuncular arasında. Futbolcunun transfer olacağı kulüp alternatifi elbette çok, ancak Zonguldakspor´un aynı şekilde.



Buraya vakit geçirmeye gelmedik&8230;

Zonguldakspor mazisi olan her zaman hedefi olan bir kulüptür. Zonguldakspor Yönetimi de bu sezon 3 yıldızlı otel konforunda Kulüp binasının tadilatını yaptı. Biz de üzerimize düşen görevi yaparak yönetime, Zonguldak halkına Şampiyonluk hediye etmek istiyoruz.


Ben ve ekibim buraya vakit geçirmeye gelmedik, oturup düşünme şansımız da yok. Zonguldakspor bir sezon daha idare edecek durumu yok. Zonguldakspor´un ismi bu ligde Şampiyonluğa oynar, bizde bunu gerçekleştirmek için gerekeni yapacağız.



Kazanan Zonguldak olur

Kozluspor´da çok iyi kadro oluşturdu. Tattı bir rekabet bizi bekliyor. Fair-Play çerçevesinde müthiş mücadelelere sahne olacak lig olacağını tahmin ediyorum. Bu rekabetten kazanan yine Zonguldak olacak. Bizim gibi Kozluspor´da Kartepe Tesisleri´nde kamp yapacak ancak grubumuzda yer alabilecek takımlarla hazırlık maçı düşünmüyoruz.


Her zaman hücum futbolu oynatmayı kazanmayı isteyen bir yapım var. Zonguldak halkına savaşan, mücadele eden bir ekip izlettirecek ekip oluşturuyoruz. Her şey Zonguldakspor için..

Editör: Pusula Gazetesi