Alaplı Belediyesi Aile Çaybahçesi´nde yapılan sertifika törenine; Alaplı Belediye Başkanı ve Alaplı Belediye Spor Kulübü Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Kulüp yönetim kurulu üyeleri, Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş, Alaplı Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün, Belediye Meclisi Üyeleri Mehmet Yaman, Erol Tunçkaya, Yaz Futbol Okulu´na destek veren esnaf ve işadamları, Yaz Futbol Okulu eğitmenleri, futbolcu öğrenciler ve veliler katıldı. Sertifika töreninin açılışında konuşan Alaplı Belediye Başkanı ve Alaplı Belediye Spor Kulübü Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, kulüp olarak altyapıya büyük bir önem verdiklerini belirterek, &[#]8220;Kulübümüzün Yönetim Kurulu kararıyla yaz futbol okulu açıldı. Yaz Futbol Okulumuz 25 Temmuz´da başladı, 8 Ağustos´ta sona erdi. Haftanın 4 günü futbolcu adaylarımıza eğitim verildi. 168 çocuğumuz bu süre içerisinde futbol eğitimi aldı. Bu, bölgemizdeki Yaz Futbol Okullarının içindeki en yüksek rakam. Bölgemizdeki yaz futbol okullarının içinde, sayı açısından biz birinci sıradayız. Eğitmenlerimiz, Gökmen Başoğlu, Servet Uslu, Mustafa Doğan´a, organizasyon koordinatörü Sayın Ali Ünlü´ye, oyun kurallarıyla ilgili çocuklarımıza eğitim veren Samet Demir´e ayrıca teşekkür ediyorum. Onlar da bu kısa süre içerisinde, futbolumuza yeni yetenekler kazandırabilmek için büyük bir gayret gösterdiler. Yaz Futbol Okulumuzun belirli bir maliyeti de oldu. Esnaflarımız, işadamlarımız sponsor olarak bu maliyetin karşılanmasında kulübümüze yardımcı oldular. Ben, Alaplı Belediye Spor Kulübü adına, Yaz Futbol Okulu´na destek veren işadamı ve esnaflarımıza ayrıca teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi. Alaplı Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu´na geçen yıl seçildiklerini ve yaklaşık bir yıldır görev yaptıklarını ifade eden Çimenoğlu, şöyle konuştu:
&[#]8220;Biz göreve geldiğimizde, hedefimizi kümede kalmak olarak belirlemiştik. Şampiyon olmak gibi bir iddiamız ve hedefimiz yoktu. Çünkü, bizi bu iddiaya ulaştıracak ekonomik gücümüz de yoktu. Biz bu nedenle, altyapıya da büyük bir önem verdik. Altyapıdan, yetenekli futbolcular çıkarabilmek için kolları sıvadık. Ve bu kapsamda Yaz Futbol Okulu´na da büyük bir önem verdik. Yetenekli futbolcular yetiştirelim, hem kendi takımımızda oynatalım, hem de büyük kulüplere transfer edelim diye düşündük. Bu amacımıza da ulaşıyoruz. Geçen yıl altyapıda Zonguldak birincisi olmuştuk.&[#]8221;
Törende, Yaz Futbol Okulu´nu başarı ile tamamlayan 168 futbolcuya, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Belediye Meclisi üyeleri ve diğer davetlilerce sertifikaları ve Alaplı Belediye Spor Kulübü Yaz Futbol Okulu Temel Eğitim Kitabı verildi. Sertifika töreninde, kursu başarı ile tamamlayan futbolculara sertifika kursa destek veren işadamı ve esnaflara da teşekkür belgesi takdim edildi.
Alaplı Belediye Başkanı ve Alaplı Belediye Spor Kulübü Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu´na da Yaz Futbol Okulu´na verdiği destekten dolayı teşekkür belgesi takdim edildi. Çimenoğlu´na belgesini, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş verdi. Yaz Futbol Okulu´na desteklerinden dolayı İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş´a teşekkür belgesini de Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu takdim etti.
Törende, Yaz Futbol Okulu´na destek veren esnaf ve işadamlarına teşekkür belgeleri de, kulüp yöneticileri ve belediye meclisi üyelerince verildi.
Editör: Pusula Gazetesi