Bölgesel Amatör Lig´de geçtiğimiz sezonu 4. sırada tamamlayan Zonguldakspor, 2011-2012 sezonu öncesi kabuk değiştirdi. Salih Demir Başkanlığında oluşturan yeni yönetimle beraber kolları sıvayan Zonguldakspor, özlenen profesyonel lige çıkmayı hedefliyor.




Yönetim artık daha güçlü

Geçtiğimiz günlerde yapılan Olağanüstü Genel Kurul´la beraber 17 olan yönetim kurulu sayısı 20´e çıkartıldı. Zonguldak´ta kurum ve kuruşlarının yanı sıra önde gelen İşadamlarından oluşturulan yeni yönetim kuruluyla geniş kitleye yayıldı.



Kulüp Binası sil-baştan

Zonguldakspor´da yönetim bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan Kulüp Binası´nı adeta baştan aşağı yeniledi. Kulüp Başkanı Salih Demir´in talimatları doğrultusunda yeni sezonda futbolcuların daha iyi bir mekânda kalması için kulüp binasında yenileme çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Futbolcuların odalarında LCD Ekran Televizyon, Mini Buzdolabı gibi her türlü konfor düşünülmüş.


Kulüp Binası´nın yanındaki boş araziye futbolcuların boş zamanlarını geçirmeleri için Kamelyalar ve Tenis Kortunun yanı sıra yeşillendirme çalışmaları ise sürüyor.



Kadro şekilleniyor

Körfezspor´da yakaladığı başarıyla adından söz ettiren Talat Özden, Zonguldakspor´da bunu tekrarlama peşinde. Özellikle izlediği ve yakından tanıdığı isimleri kadroya dahil eden genç teknik adam, transferi henüz tamamlamadı. 27 yaş statüsünün ardından 5 oyuncuyla yollarını ayırmak zorunda kalan Özden, kampa katılan Zonguldaklı oyuncularla bu mevkilere takviye yapmayı planlıyor.


11 Ağustos´a kadar Zonguldak´a çalışmaları sürdürecek olan ekip, iki günlük iznin ardından 13 Ağustos´ta Kocaeli Kartepe de kampa girecek.


Özden, Karpete&8217;de yapacağı kampa ise 25-26 oyuncuyu getirmeyi planlıyor.



Transferler profesyonel kariyerli

Bonservisindeki sorun nedeniyle transferi uzun zaman alan Yunus Balaban´ı kadrosuna dahil ederek, sezonun en iyi transferlerinden birini gerçekleştiren Zonguldakspor, genellikle profesyonel kariyeri olan isimlerle kadroyu şekillendirdi. Son olarak 2. Lig B Kategorisi ve 3. Lig´de olduğu dönemde Zonguldakspor´un formasını giyen Adnan Tuğçin Kadıoğlu´nu renklerine katarak çıtayı yükselti.



Futbolcuların keyifleri yerinde

Zonguldakspor´un yeni sezon öncesi kendi tesislerinde başladığı çalışmalarda keyifler yerinde. Antrenmanlarda oldukça hırslı çalışan futbolcuların yüzleri hep gülüyor. Geçen sezon takımda kalan oyuncularla, yeni transferlerde kısa zamanda kaynaştı.

Editör: Pusula Gazetesi