Deplasmanlı Süper Amatör Lig&[#]8217;de mücadele eden Çaycumaspor olağanüstü kongresi Belediye Meclis Salonu&[#]8217;nda yapıldı. Mithat Gülşen Başkanlığındaki kongreye tek liste ile gidildi. Kongrede yönetim değişikliğine ağırlık verilerek yeni isimler yönetime girdi.


Çaycuma Belediye Meclis Toplantı Salonu&[#]8217;nda yapılan Çaycumaspor olağanüstü kongresinde divan başkanlığını Belediye Başkanı Mithat Gülşen yaparken yaptığı konuşmada; &[#]8220;Çaycumaspor ilçemizin güzide takımlarından biridir. Sahipsiz bırakılmaması gerekir. Bizler elimizden geldiği kadar takıma sahip çıkıyoruz. Bir önceki yönetime katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Çünkü kulüp çok zahmetli ve zor bir idareciliktir. Bir kulübün ayakta kalabilmesi için sabit gelire ihtiyacı vardır. Bunu da en kısa zamanda çözerek kulübün maddi sıkıntısını azaltacağız. Çaycuma&[#]8217;da çim v e sentetik olmak üzere iki sahamız bulunuyor. Buralardaki noksanları en kısa zamanda tamamlayıp sezona hazır hale getireceğiz&[#]8221;diye konuştu.


Tek listeyle gidilen kongrede kulüp başkanlığına Belediye Başkanı Mithat Gülşen getirilirken yönetim kurlu üyeliklerine Ünal Uzun, Günyamin Bostancı, Şeref Köktürk, Mustafa Kaplan, Vedat Emeksiz, Kadir Alagöz, Hayri Kandemir, Barbaros Uçar, Ekrem Çelen, Ahmet Çolakoğlu, Yüksel Odabaş, Halil İbrahim Direl, İlhan Gedik, Şevki Özcan, Mehmet Ergin, Sedat Özcan, Teoman Temelkuran, Alaattin Yeşil seçilirken, denetleme kuruluna ise İsmail İnam, Yeliz Alagöz, Kutay Sungur, Zonguldak ASKF&[#]8217;ye Ünal Uzun, Teoman Temelkuran ve Ekrem Çelen seçildi.


Belediye Başkanı Mithat Gülşen bir önceki yönetim kurulu üyelerine emeklerinden dolayı teşekkür ederken önümüzdeki hafta yeni yönetim kurulunu toplayarak gören bölümü yapılacağını söyledi.


İstasyon-Gemicilerspor Kulübü Başkanı İlhan Özkara ise Çaycumaspor ile İstasyon-Gemicilerspor&[#]8217;un ayrı tutulması gerektiğini ifade ederek şu anda tatlı bir rekabet olduğunu ve bu şekilde sürmesini istedi.

Editör: Pusula Gazetesi