Sarı-Siyahlıların, Yomraspor´dan yeni transferi Kader Kaynar çok iyi bir ortamda kamp yaptıklarını bunun lige yansıyacağını ifade etti.


Ankara Kızılcıhamam´da ilk etap kamp çalışmalarını sürdüren Sarı-Siyahlılarda, yeni transferde takıma kısa zamanda uyum sağladı. Spor Toto 3. Lig´deki yaş statüsünden dolayı bünyesinde genç oyuncuları barındıran Sarı-Siyahlılarda, Antrenör Raşit Çalık oyuncuların performansından oldukça memnun.


Golcü oyuncusu Kader Kaynar kampın çok iyi devam ettiğini vurgulayarak, "İnanılmaz derece de yoruluyoruz. Ama bunun semeresini ligde göreceğiz. Takımın çoğu yeni oyunculardan oluşuyor. Kısa zamanda birbirimize alıştık diyebilirim.


Oynadığımız hazırlık maçında skor önemli değildi. Bizim ne yapacağımız önemliydi. Bizde elimizden geleni yaptık. Daha kampın başları olduğu için henüz hazır değiliz ama ne kadar erken hazır olursak o kadar iyi olacak. Kendimi şu anda yüzde 60´larda görüyorum. Kampın sonlarına doğru daha iyi olup yüzde yüzle lige girmek istiyorum.


Geçen sezon Yormaspor´da 14 golle imza attım. Gol atmak her futbolcu için ayrı mutluluk, Kilimli Belediyespor&8217;da gollerime devam edeceğim.


Kamp beklenenin üzerinden tempoda sürüyor. Her hazırlık maçında üstüne katıyoruz. Raşit Hocayla çalışmak disiplin ve yüksek tempo gerektiriyor. Kesinlikle taviz vermiyor idmanlar çok zevkli geçiyor. Taraftarın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum.&8221;



Beraberliğe ABONE


Spor Toto 3´üncü Ligin yeni takımlarından temsilcimiz Kilimli Belediyespor, Ankara Kızılcahamam´da hazırlıklarını sürdürüyor.


İlk etap kamp çalışmalarında sona yaklaşan sarı-siyahlı takım 5´inci hazırlık maçında Ankara temsilcisi BUGSAŞspor ile 2-2 berabere kaldı.


Kilimli Belediyespor, Spor Toto 2. Ligin güçlü takımlarından Ankara BUGSAŞspor´la geçtiğimiz Cumartesi günü yaptığı karşılaşmadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Temsilcimiz adına golleri geçen sezon da takımın gol yükünü çeken Onur Kılınç kaydetti.


Gün geçtikçe takımda ki oyuncularının form grafiğinden memnun olduğunu dile getiren Kilimli Belediyespor´un genç çalıştırıcısı Raşit Çalık "Futbolcularımın kamp dönemi boyunca göstermiş oldukları performans gayet iyi. Cumartesi günü 2´inci lig temsilcisi BUGSAŞspor karşısında iyi bir oyun sergiledik. Ama geride bıraktığımız 4 hazırlık maçında da olduğu gibi sonuca yansıtamıyoruz. Sonuçta oynadığımız takım 2´inci lig takımı ve oturmuş bir iskelet kadrosu var. Ankara Kızılcahamam´da ilk etap kamp çalışmalarımızı tamamlayıp 2 Ağustos tarihinde Kilimliye döneceğiz" dedi.


İlk etap kamp dönemi boyunca yeterli performans gösteremeyen 4-5 kişi ile yolarımız ayrılacak. Teknik ekibimizle oturup karara bağladıktan sonra kalacak ve gidecek oyuncuları belirleyeceğiz. Transfer edeceğimiz 3 tane üst düzey oyuncularla kadromuzu güçlendirip ikinci etap kamp dönemine başlayacağız" dedi.


Yeni sezon çalışmaları kapsamında yaptığı 5 hazırlık karşılaşmasında 2 yenilgi ve 3 beraberlik alan Kilimli Belediyespor, Ankara Kızılcahamam´da 6´ıncı hazırlık maçında Spor Toto 3. Lig&8217;de mücadele edecek Tarsus İdman Yurdu ile yapacak.

Editör: Pusula Gazetesi