Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Zonguldakspor, Kepez Belediyespor´dan eski oyuncusu Adnan Tuğçin Kadıoğlu´nu kadrosuna dahil etti. Yaş statüsünden dolayı 5 oyuncuyla yollarını ayıran Kırmızı-Lacivertliler, Kocaeli Kartape´de yapacağı ilk etap kamp öncesi transfer çalışmalarını tamamlamayı hedefliyor. Bu doğrultuda yaş statüsüne girmeyen oyunculara yönelen Zonguldakspor, Devrek Belediyespor´dan Cem Akbababa´nın ardından yine takımın eski oyuncusu Adnan Tuğçin Kadıoğlu´nu renklerine kattı. 2. Lig B Kategorisi ve 3. Lig´de olduğu dönemde Zonguldakspor´un formasını giyen Adnan Tuğçin Kadıoğlu, 4 yıl aradan sonra eski kulübüne döndü.


Zonguldakspor Teknik Direktörü Talat Özden, yaş statüsünden dolayı iç transferde 1, dış transferde ise 4 oyuncuyla yollarını ayırmasının ardından, 4 genç oyuncuyu kadrosuna dahil etti. Bulancak Belediyespor´dan Ömercan Arslan, Ünye Belediyespor´dan Yusuf Efil, Devrek Belediyespor´dan Cem Akbaba´nın ardından Kepez Belediyespor´dan Adnan Tuğçin Kadıoğlu´yla her konuda anlaşma sağaldı.


Dün öğle saatlerinde Zonguldak´a gelen Tuğçin, Zonguldakspor Kulübü Başkanı Salih Demir´le yaptığı görüşmeden olumlu sonuç çıktı. Resmi sözleşmeye imza atan genç oyuncu, 3 Ağustos´ta başlayacak olan kampa kadar tatiline devam edecek.


Zonguldakspor´da oynadığı dönemde güzel günlerinin geçtiğini belirten Tuğçin, yeni yapılanmayla beraber kulübün özlediği profesyonel lige yeniden ulaşacağına inandığını kaydetti. Tuğçin, "Bildiğim ve tanıdığım bir kulüp. Yeniden Zonguldakspor forması giyinecek olmanın heyecanını yaşıyorum. Zonguldakspor camiasına hayırlı olsun. " dedi.


U19 Milli takımında



Avrupa Şampiyonası´nda yer aldı

Antalya doğumlu olan ve futbol kariyerinde Antalyaspor, Denizli Belediyespor gibi önemli kulüplerde oynayan 25 yaşındaki defans oyuncusu, U18 ve U19 Milli takımlarıyla Avrupa Şampiyonası ve özel maçlarda yer aldı.



Kimlik Kartı

Adı-Soyadı: Adnan Tuğçin Kadıoğlu


Doğum yeri: Antalya Yaş: 25 Mevki: Defans


Oynadığı Kulüpler: Güneyspor, M.P. Antalyaspor, Akseki Aroma Gençlik ve Spor, Alanyaspor, Zonguldakspor, Denizli Belediyespor, İnegölspor, Gümüşhanespor, Çerkezköyspor, Kepez Belediyespor


Kariyeri: Türkiye Kupası 1 maç, Spor Toto 3. Lig 109 maç 11 gol, Spor Toto 2. Lig 13 maç, Özel Turnuva ve Kupalar 6 maç, Özel maçlar 14 maç, Bank Asya Birinci Lig 8 maç, Avrupa Şampiyonası 3 maç, A2 Ligi 12 maç

Editör: Pusula Gazetesi