Çaycuma&[#]8217;da 12 yıldır Uğur Dershanesi olarak hizmet veren dershane bu yıl isim değişikliği yaparak Açı Dershanesi oldu. Geçen yıl SBS sınavlarında 500 tam puan ile Türkiye birincisi çıkaran dershanede, bu yılda Ayberk Yiğit isimli öğrenci tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye derecesi yaptı.


Başarılarının tesadüf olmadığını belirten Çaycuma Açı Dershanesi Müdürü Sevim Paşakahyaoğlu; &[#]8220;12 yıldır dershanecilik sektöründe hizmet vermekteyiz. Çaycuma Açı Dershanesi iki yıldır Türkiye derecesi çıkartan öğrenciler yetiştirmiştir. Geçen yıl Rahime İnam isimli öğrencilerimiz Türkiye birincileri arasında girerek bizleri gururlandırmış, bu yılda Ayberk Yiğit isimli öğrencimiz tüm soruları doğru cevaplama başarısı göstermiştir.


Bu yıl Türkiye çapındaki Açı Dershanelerinin isim hakkını alarak yolumuza aynı kadrolarla devam ediyoruz. LYS gruplarında ise öğrencilerimiz şu anda dershanemizde tercihlerini yapmaktadırlar. Tüm öğrencilerimiz tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum&[#]8221;diye konuştu.


Dershane bu sene 6 öğrenciyi Fen Lisesi´ne, 27 öğrenciyi Anadolu Öğretmen Lisesi´ne, 20 öğrenciyi Çaycuma Oktay Olcay Anadolu Lisesi&[#]8217;ne, 10 öğrenciyi Anadolu Lisesi´ne, 8 öğrenciyi Filyos Melek Ahmet Şanlı Anadolu Lisesi&[#]8217;ne, 3 öğrenciyi Zonguldak-Bartın-Tosya Anadolu Liseleri ve 28 öğrenciyi de Anadolu Meslek Liselerine yerleştirme başarısı gösterdi.


Çaycuma&[#]8217;da 500 tam puana alarak Türkiye derecesi yapan Ayberk Yiğit üç yıldır Çaycuma Açı Dershanesi&[#]8217;ne devam etiğini belirterek; &[#]8220; Beni yetiştiren öğretmen ve aileme teşekkür ediyorum. Böyle bir derece aldığım için mutluyum&[#]8221;diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi