DemirPark AVM, markasına marka katmaya devam ediyor. DemirPark AVM&[#]8217;nin markalarına Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir&[#]8217;in eşi Eda Özdemir&[#]8217;de &[#]8216;POLO&[#]8217;yla katıldı.


DemirPark AVM&[#]8217;nin birinci katında bulunan ve duaların ardından Vali Vekili Fethi Özdemir, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir ve eşi Eda Özdemir&[#]8217;in açılış kurdelesi kesilerek hizmete açılan POLO, modayı takip eden ve giyinmeyi sevenlere hitap ediyor.


AKDEMİR: POLO GENÇLERE HİTAP EDEN ÇOK GÜZEL BİR MAĞAZA OLDU


Protokol üyeleri, sivil toplum örgütleri ve dernek temsilcileri ile siyasilerin yoğun ilgi gösterdiği açılış sonrası konuşan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, bu tür işyeri açılışlarını önemsediklerini belirterek, istihdam alanı yarattığı için girişimci Eda Özdemir&[#]8217;e teşekkür etti. POLO&[#]8217;nun çok geniş olduğunu ve gençlere hitap ettiğini de sözlerine ekleyen Başkan Akdemir, &[#]8220;Çok güzel ve geniş mağaza, güzel dizayn edilmiş, gençlere hitap ediyor. Hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bu tür yerlerin açılması bizi çok mutlu ediyor, önemsiyoruz. En az 4-5 kişinin çalışması bile burada bir istihdamdır, ekmek kapısıdır. İnşallah böyle girişimciler çoğalır, bu mağazanın hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum&[#]8221; şeklinde konuştu.


ÖZDEMİR: &[#]8216;MARKAMIZA GÜVENİYORUZ&[#]8221;


Açılışa yoğun ilgi gösteren başta protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasiler ve vatandaşlara teşekkür eden Eda Özdemir ise, &[#]8220;Nasıl olur diye bekledik en sonunda baktık ki hoş bir görüntü oldu. Açılışın yapılmasından önce İstanbul&[#]8217;dan görselciler geldiler ve buraya büyük önem verdiler. Markamızın kamuoyunda ki ilgisini gördük, POLO&[#]8217;nun alıcısının fazla olduğunu da görüyoruz. Bizler mutluyuz. Herkese çok teşekkür ediyoruz. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun&[#]8221; dedi.


Editör: Pusula Gazetesi