Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve ağabeyi Mehmet Karaduman, Kozlu Fatih Sitesi yol ayrımında yaptıkları iş merkezi ile Eylül ayında yeni bir hizmete başlayacaklar.


500 kişilik Elizya düğün salonu, kafeleri, apart ve toplantı salonuyla Kozlu&[#]8217;ya yeni bir renk getiren Karaduman kardeşler, Zonguldak ve Kozlu halkına hizmet vermekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.


Eylül ayında hizmete başlayacak olan Elizya düğün salonu, kafeleri, apart ve toplantı salonuyla ilgili açıklamada bulunan Metin Karaduman: &[#]8220;Zonguldak&[#]8217;ın Kozlu Beldesi son dönemlerde gelişen ve adından sıkça söz ettiren beldelerimizin başında geliyor. Bizlerde özel müteşebbis olarak Kozlu Beldemizde yatırım yapmayı düşündük, 10 katlı 9 işyeri, 35 adet 1+1 apart ve en üst katında da kendi işleteceğimiz çok amaçlı bir salon düşündük.


Yaklaşık 500 kişilik salonumuzda; toplu yemek, toplantı, seminer ve konferansların yanı sıra; düğün-kına-sünnet gibi programların yapılacağı bir salon olarak tasarladık. Salonumuzda kendi tasarılarımızla son teknolojiler kullanılacak. Son sistem klima, ışık ve müzik sistemlerimizi kuruyoruz ve Ramazan Bayramı&[#]8217;nın ardından Eylül Ayı&[#]8217;nın ilk haftasına ilk düğünümüzle Zonguldak ve Kozlu halkına her türlü organizasyonlarda hizmet vermeye başlayacağız.


İşyerlerimiz hazır, satın almak ya da kiralamak suretiyle yatırım yapmak isteyen müteşebbislerimiz için yerlerimiz var. Hem denize hem yola yakın hem de gelişen Kozlu&[#]8217;da isteyen herkes yatırım imkanı bulabilirler. Yatırım yapmak isteyenlere ya da kiralama yoluyla restaurant, cafe veya büro olarak teslimatları hemen yapıyoruz&[#]8221; şeklinde konuştu.


Editör: Pusula Gazetesi