İlk etap kamp çalışmalarını 100. Yıl Atatürk Hizmet Köyü´nde sürdüren Kozluspor´da yeni transferde kısa zamanda takıma uyum sağladı. Yeni transferleriyle oldukça neşeli çalışmalar gerçekleştiren Yeşil-Beyazlılarda Oyak Renaultspor´dan transferi Uğur Aydın, farklı imajı ve bir dönem Trabzonspor forması giyen Miroslaw Szymkowiak´a benzerliğiyle dikkat çekiyor.


Bakacakkadı Kampı´nda yeni sezondan beklentilerini açıklayan tecrübeli oyuncu, memleketinin de Trabzon ve Miroslaw Szymkowiak´la benzemesinden dolayı ilginç anılar yaşadığını kaydetti.



Başkan pozitif enerji veriyor

Öncelikle hedeflerim doğrultusunda Kozluspor´u tercih ettim. Kozluspor´un koyduğu hedefler bizi buruya getirdi ve heyecanlandırdı. Murat Başkan´ın heyecanı ve futbola bakış açısı beni çok etkiledi. Zaman zaman kampta yanımızda olması bizi mutlu ediyor, pozitif enerji veriyor. Bizde onları mahcup etmemek için çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz, sahada gereken mücadeleyi göstereceğiz. Kadronun çoğu yeni transfer, arkadaşlarımla kaynaşmaya takım olmaya çalışıyoruz.



Kozluspor´u 3. Lige taşıyacağız


Rekabetin yüksek olacağı bir grupta mücadele edeceğiz. Grupta ki takımları çok fazla tanımıyorum ancak bizim takım olarak hedefimiz Şampiyonluk, bunun için buradayız. Şampiyon olarak Kozluspor´u Spor Toto 3. Lige taşıyacağız.


Taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum


Beyberbeyispor´da olduğum dönemde Zonguldakspor´a karşı oynadım. Zonguldak´ta taraftarın heyecanını ve takıma bağlılığını biliyorum. Kozluspor içinde aynı şeyleri duyduk, buda beni heyecanlandırdı. Kozluspor taraftarının önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum.



Yattara "Senden 2 tane var"

Bir dönem Trabzonspor forması giyen Miroslaw Szymkowiak´a beni çok benzetiyorlar. Memleketimin de Trabzon olmasından dolayı zaman zaman ilginç anlar yaşadım. Trabzonspor´un Doktoruna tedavi olmak için gittiğimde Ibrahim Yattara beni gördüğünde çok şaşırmıştı. Hatta siz 2 tanesiniz diye espiriyi patlatmıştı. Miroslaw Szymkowiak´ın eşi de beni gördüğünde oldukça şaşırdı. Szymkowiak ile karşılaştığımızda bizde birbirimize bakakaldık açıkçası. Szymkowiak çok başarılı bir futbolcu, bende Kozluspor´un Szymkowiak´ı olacağım. " dedi.



Editör: Pusula Gazetesi