Karapınar 7. Şemsi Denizer Futbol Turnuvası&[#]8217;nın final karşılaşması hafta sonu yapıldı. Final maçını Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, İl Genel Meclis Üyesi Umut Başoğlu, GMİS Başkanı Eyüp Alabaş, Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, eski GMIS Başkanı Ramazan Denizer ile futbol kulübü başkanları katıldı.


19 takımın katıldığı turnuvada, Yeniköyspor ile Karaahmetlerspor arasında oynanan final maçını 2&[#]8211;0 kazanan Yeniköyspor turnuvanın şampiyonu olurken üzerinde &[#]8216;Futbolda şikeye son&[#]8217; yazılı bir buçuk yaşında bir boğa ve kupanın sahibi oldu.



Yeniköy sporcularına ödüllerini CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ile GMİS Başkanı Eyüp Alabaş verirken kısa birer konuşma yaptılar. Alabaş Şemsi Denizer adına turnuvayı düzenleyen Karapınarspor Kulübü Başkanı Bayram Yüksel ve komite üyelerine teşekkür ederken; &[#]8220;Bizlerde Genel Maden İş Sendikası olarak bu turnuva düzenlendiği sürece sizlere maddi ve manevi destek olacağız&[#]8221;dedi.



CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ise duygularını şöyle ifade etti; &[#]8220;Böyle güzel bir final maçını sizlerle birlikte coşkuyla izlemekten büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Yedi yıldır aralıksız olarak bu turnuvayı düzenleyen ve Şemsi Denizer adını yaşatan Karapınar tertip komitesi ile katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum. Şemsi Denizer ilçemizden çıkan sadece bölgemizin değil tüm dünyanın tanıdığı büyük bir sendikacıydı. Onu kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu vesile ile madende yitirdiğiniz tüm işçilerimizi sevgi ve saygı ile anıyorum&[#]8221; diye konuştu.



Turnuvanın ikinci Karaahmetlerspor ile üçüncüsü Terzilerspor&[#]8217;a ise kupalarını GMİS Başkan Yardımcısı Satılmış Uludağ verirken turnuvanın centilmen takımı Köstebeklerspor oldu. Gol kralı İhsanoğluspor&[#]8217;dan Ferit ve en iyi kaleci seçilen Karaahmetlerspor&[#]8217;dan Kader&[#]8217;e de ödül verildi. Turnuva Tertip Komitesi Başkanı ve Karapınarspor Kulübü Başkanı Bayram Yüksel turnuvaya maddi ve manevi destek sağlayanlara teşekkür plaketi verdi.

Editör: Pusula Gazetesi