Kozluspor´da tempo yükseldi


Bölgesel Amatör Lig´in yeni ekiplerinden Kozluspor, yeni sezon hazırlıklarını Bakacakkadı 100. Yıl Atatürk Hizmet Köyü´nde sürdürüyor.


Yeni sezonda yaptığı önemli transferlerle profesyonel lige çıkmayı hedefler Yeşil-Beyazlılarda oyuncular kampta geride kalan 5. günde kısa zamanda uyum sağladı.


Teknik direktör Volkan Yayın yönetimindeki idmanda kondisyon ve taktik çalışmaları gerçekleştirildi. 5´e 2 pas antrenmanı sonrasında 4 bölüm halinde taktik ağırlıklı çalışmada oyuncuların performansı Teknik heyeti memnun etti.



Yayın: Ligde söz sahibi olacağız

Henüz işin başında olduklarını futbolcuların kısa zamanda uyum sağladığına değinen Teknik Direktör Volkan Yayın, "17 Temmuz günü başladığımız kamp çalışmalarında 5. günü geride bıraktık.


Biz liglerin Eylül ayında başlayacağını düşündüğümüz için kamp dönemini erkene aldık.


Bu planlamayı yapmamızdaki ilk amaç, takımın tamamen yeni oyunculardan kurulu olması ve bu oyuncuların uyum sorunu çok çabuk aşmasını düşünmemiz oldu. Bu çalışma dönemini, oyuncuların uyumu ve kaynaşmaları açısından ön hazırlık kampı olarak görüyoruz. Daha işin başındayız ama oyuncularımın istek ve arzuları beni mutlu ediyor. Takım olma yolunda olumlu sinyaller sevindirici. Oyuncularım uyum içinde isteklerimize cevap veriyorlar" Henüz liglerin başlama tarihi ile ilgili kesin bir durum yok. Ekim ayında başlaması planlanıyor. Şuan itibariyle çalışmalarımız da tempoyu düşürmüş durumdayız. Doğal olarak antrenman programını değiştirdik. Tempomuz birazda düşmüş durumda. Gelişmelere göre hareket edecek ve bu kamp döneminde sonra Kartepe´de ki çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kurduğumuz kadro ile Şampiyonluğu hedefliyoruz. Ligde söz sahibi olacağız. Kozluspor´da profesyonel lig özlemini dindirmek için buradayız. &8220;dedi.



Mutlu Yıllar Caner


Yeni sezon hazırlıklarını Bakacakkadı´da devam ettiren yeşil-beyazlı ekipte genç oyuncu Caner Kara´nın doğum günü kutlandı. Kutlamaya Kulüp Başkanı Murat Yüksel ve yöneticiler, Teknik Direktör Volkan Yayın ve ekibi, futbolcular ve personel katıldı.


Alkışlar eşliğinde mumları söndüren Caner, Kulüp Başkanı Murat Yüksel´le beraber hazırlanan pastayı kesti. Genç oyuncu, pasta kesiminin ardından tebrikleri kabul etti.



Murat Başkan moral verdi


Kozluspor Kulüp Başkanı Murat Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri, Bakacakkadı 100. Yıl Atatürk Hizmet Köyü´nde yapılan kamp çalışmalarını yakından takip etti. Başkan Yardımcısı İsmet Özger, Basın Sözcüsü Enis Dizdaroğlu, Kulüp Müdürü Mehmet Kulaksız, Başkanla birlikte takımın kamp yaptığı tesislere ayak bastı. Akşam teknik ekip ve oyuncularla yemekte buluşan Başkan´ın kampa katılması, takıma da moral kaynağı oldu.

Editör: Pusula Gazetesi