Zonguldak&[#]8217;ın Çaycuma ilçesinde Demokrat Parti İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada Perşembe Belediye Başkan adayının Alim Amir Keçeci olduğu kaydedildi.
DP Çaycuma İlçe Başkanı Ali Gün aday tanıtımı toplantısında yaptığı açıklamada DP Perşembe Beldesi Belediye Başkan adayının Alim Amir Keçeci olduğunu açıkladı. Gün, "1990 yılından beridir Perşembe Beldesi&[#]8217;nde Belediye Meclis üyeliğinde bulunan ve Perşembe ve Çaycuma´da züccaciye işletmeciliği yapan Keçeci, 1954 Perşembe doğumlu, evli ve 4 çocuk babasıdır. Perşembe´ye hak ettiği hizmeti verebilecek bir adayımız ile Perşembe halkımızın karşısındayız. Seçim döneminde ortaya çıkan değil, her zaman Perşembe´de bulunan, Perşembe halkının sıkıntılarını, beklentilerini iyi bilen, her zaman çözüm üretmeye çalışan bir adayımız ile Perşembe iddialıyız&[#]8221; diye konuştu.
DP Perşembe Belediye Başkan Adayı Alim Amir Keçeci ise yaptığı konuşmasında yaklaşık 19 yıldır belediyeciliği bildiğini söyledi. Perşembe Beldesi&[#]8217;nin kalkınması için örnek gösterilen projelerinin olduğunu söyleyen Keçeci, &[#]8220;19 yıldır belediyeciliği biliyorum. Bugüne kadar Perşembemizin her an yanında oldum. Yaşanabilir bir Perşembe, İşsizliği çözmek için atılımlar yapan, Perşembemizin örnek gösterilen bir belde olabilmesi için projeler üretip, bu projeleri Perşembelilerimizle birlikte el birliğiyle gerçekleştirebileceğimizde eminim. Bugüne kadar ben yaptım oldu mantığı ile hareket edenlerin Perşembemize zarar verdiğini artık insanlarımız görmektedir. Perşembe´de bugüne kadar yapılan hizmetleri gösterenlerin kime nasıl hizmet verdikleri herkes tarafından görülmektedir. Perşembemiz kişilerin istediklerini yapabilecekleri bir yer değildir. Yapılan hizmetlerde şeffaf ve herkesime hitap edebilecek bir yönetime ihtiyaç vardır. Halkımız için çalışmayıp, kendi menfaatlerine hizmet üretenler Perşembeliler tarafından bilinmekte ve görülmektedir. Perşembe halkımız için üretirken de, düşünürken de ortak hareket edebilecek. Perşembe&[#]8217;nin bir ucundan diğer ucuna kadar her noktada belediye hizmetlerini yansıtacağım" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi