Zonguldak´ta 2 yıldır Galatasaray Futbol Okulu olarak hizmet veren ardından Sarayspor Kulübü´nü kurarak önemli başarılar elde eden ekip, Futbol Akademi´yle yaz çalışmalarını sürdürüyor.


Zonguldak´ta alt yapı liglerinde fırtına gibi esen ve önemli kulüplere futbolcu gönderen ekip, Sarayspor Futbol Akademi Yaz dönemi çalışmalarını sürdürüyor.


Antrenörler Turan Altıntaş ve Hakan Sağlam yönetiminde Ayçiçek Halı Sahası Tesislerinde yürütülen çalışmalarda, öğrenciler eğlenceli anlar yaşarken diğer yandan futbol eğitimi alıyor.


94-96, 97-98, 99-00 ve 01-02-03 doğumlu oyuncularla 4 grupta yürütülen çalışmalara lisanslı 70, yeni katılan 35 sporcu toplamda ise 105 oyuncu yer alıyor. Yaz Dönemi kayıtlarının devam ettiğine değinen Sarayspor Antrenörü Turan Altıntaş, "Çalışmalarımıza sadece merkezden değil ilçelerden ve beldelerden sporcular katılıyor. Yaz Döneminde yürüttüğümüz çalışmalarda küçük öğrencilere futbol eğitimi veriyoruz. Yetenekli, yeteneksiz tüm öğrencilere kapımız açık.


Alt yapıya verdiğimiz önemi 1 yıllık kulüp olarak aldığımız başarılar göstermektedir. Biz kulüp olarak yalnızca futbolcu yetiştirmeyi amaç edinen değil, ahlaki değerlere önem veren, sosyal ve kültürel yönden kendini geliştiren ve kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler yetiştirmeyi amaç edinen bir kulübüz. Bu amaç doğrultusunda çalışırken de geleceğin yıldızlarını yetiştirmekten geri durmayan tecrübeli ve alt yapıda kendini kanıtlamış akademisyenlerle çalışmaktan gurur duymaktayız. "dedi.

Editör: Pusula Gazetesi