Zonguldak Tarım İl Müdürü Hacı Arap Şanlı&[#]8217;nın Bakanlık bünyesine Müşavir olarak atanmasının ardından boşalan Müdürlük makamına Tarım İl Müdür Yardımcısı Cemalettin Çataklı atandı.


12 Haziran seçimlerinden sonra Bakanlıkların birleştirilmesinin ardından Tarım Bakanlığının isminin Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı olduğu bildirilirken, yapılan çalışmalar ile Tarım ve Orman Bakanlığının üst düzey bürokrat ve İl Müdürlerinin bir kısmı Bakanlık bünyesinde Müşavir olarak görevlendirildiği ve bazılarının ise yerinde kaldığı öğrenildi.


Zonguldak Tarım İl Müdürü Hacı Arap Şanlı&[#]8217;nın da Bakanlık bünyesine Müşavir olarak atanmasının ardından boşalan Müdürlük görevi için Müdür Yardımcısı Cemalettin Çataklı&[#]8217;yı Bakanlık görevlendirdi.


Zonguldak Tarım İl Müdürü Hacı Arap Şanlı&[#]8217;nın Bakanlık bünyesine Müşavir olarak atanmasının ardından boşalan Müdürlük makamına Tarım İl Müdür Yardımcısı Cemalettin Çataklı atandı Çataklı Zonguldak&[#]8217;ta uzun süre görev yaptığını söyleyerek, İlin tarım potansiyelini bildiğini ve yapılacak çalışmalar ile ildeki tarımın kalitesinin yükseltilmesi için elinden geleni yapacaklarını söyledi.


Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Zonguldak İl Müdürü Cemalettin Çataklı, İl genelinde 790 çiftçiye yüzde 50 hibe yüzde 50 ödemeli makine ekipmanı dağıtacaklarını da söyleyerek, bugün Alaplı&[#]8217;da yapılacak tören ile dağıtımın başlayacağını bildirdi.

Çataklı, Müdürlük olarak diğer projeler ile ilgili yoğun olarak çalışmalara hız vereceklerini de sözlerine ekledi.
Editör: Pusula Gazetesi