Transferin hareketli ekiplerinden Zonguldakspor, 2 oyuncuyu renklerine kattı. Kırmızı-Lacivertli takım, Beyköy Belediyespor´dan 27 yaşındaki forvet oyuncusu Osman Bayraktar ve 1930 Bafraspor&8217;un 28 yaşındaki Umut Ali Bakır&8217;ı kadrosuna hattı.



Zonguldakspor aradığı forvete ulaştı

Yeni yapılanmayla bilirlikte Bölgesel Amatör Ligde (BAL) şampiyonluk hesapları yapan Zonguldakspor´da transfer çalışmaları devam ediyor. Teknik Direktör Talat Özden´in raporu doğrultusunda hareket eden Zonguldakspor yönetimi, aradığı golcü oyuncu için Beyköy Belediyespor´un oyuncusu Osman Bayraktar ile görüşmelere başladı. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası binasında bir araya gelen Zonguldakspor Kulüp Başkanı M.Salih Demir, golcü oyuncu Osman Bayraktar ile her konuda anlaşarak kırmızı-lacivertli renklere kattı. Zonguldakspor´da 2004-2005 sezonunda forma giyen Osman Bayraktar, Trabzonspor´un ve Beşiktaş´ın alt yapılarında forma giydi. Milli takımda gençler kategorisinde bir çok kez forma giyerek uluslar arası deneyim kazanan Bayraktar, futbola Aydınsapor´da başladı. 1999-01 sezonlarında Trabzponspor, 2001-02 sezonlarında da Beşiktaş alt yapısında ter döktü. Ardından Sakarayaspor´a transfer olarak profesyonelliğe adım attı. Sonrasında Zonguldakspor, Kızılcahamam Belediyespor, 1930 Bafraspor, Gebzespor, Akçaabat Sebatspor, Kartal Belediyespor ve son olarak Beyköy Belediyespor formasını giydi.



Osman Bayraktar&8217;ın kariyeri

Türkiye kupası 1 maç, TFF 3´üncü Lig 39 maç 13 gol, TFF 2´inci Lig 4 maç, Resmi Kupalar 1 maç, Özel Turnuvalar ve Kupalar 3 maç 3 gol, Özel maçlar 31 maç 10 gol, Bank Asya 1´inci Lig 1 maç, BAL´da 27 maç 17 gol, Avrupa Şampiyonası 5 maç 2 gol ve A2 Ligi 37 maç 16 gol



Defansta Bafra&8217;dan takviye

Zonguldakspor´un kadrosuna kattığı bir diğer oyuncu 1930 Bafraspor´un 28 yaşındaki defans oyuncusu Umut Ali Bakır&8230;


Kırmızı-Lacivertli yönetim, Talat Özden raporu doğrultusunda 28 yaşındaki savunma oyuncusu Umut Ali Bakır ile anlaşma sağladı. Geçen sezon 1930 Bafraspor forması giyen Umut Ali Bakır dün ayağını tozuyla geldiği Zonguldak´ta kendini Kırmızı-Lacivertli renklere bağlayan imzayı attı.



Umut Ali Bakır&8217;ın kariyeri

MKE Ankaragücü ile Spor Toto Süper Lig deneyimi olan Bakır, 1999 yılında Tigemspor´la futbola başladı ardından Kızılcahamam Belediyespor, Ankara Demirspor, Maltepespor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve 1930 Bafraspor formalarını giydi. 28 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu Umut Ali Bakır, Türkiye Kupası, TFF 3´üncü Lig ve 2´inci Lig, A2 Ligi, ve BAL´da forma giydiği toplam 226 maçta 1 golü bulunuyor.




ALMANYA&8217;DAN 5 OYUNCU GELİYOR



Yeni sezon hazırlıklarına başlayacak Kırmızı-Lacivertli takım transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yeni transferler Umut Ali Bakır ve Osman Bayraktar&8217;ın imza töreninde konuşan Başkan M.Salih Demir transferler devam edeceklerini kaydetti.


Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Binasında dün yapılan imza töreninde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Zonguldakspor Kulüp Başkanı M. Salih Demir transferlerin devam edeceğini ve şampiyonluğa oynayacak kaliteli bir takım kuracaklarının altını çizerek " 2´si santrafor 1 kaleci olmak üzere 3 oyuncuyu daha renklerimize katacağız" dedi


Aynı zamanda 25 Temmuz günü ilk etap çalışmalarında 10 gün sürecek bir kamp döneminde 25 kişiden oluşacak oyuncu deneyeceklerini belirten Demir, Avrupa Zonguldakspor Kulübü tarafından seçilen ve beğenilen 5 gurbetçi oyuncunun bu süre içinde deneneceğini söyledi. Antrenör Talat Özden, kamp süresinde 25&8217;e yakın oyuncu deneyecek.






Kapalı Tribün için girişim başlatıldı


Zonguldak Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından ihalesi gerçekleştirilen ve Sentetik yüzeyli atletizm pisti, zemin yenileme çalışmaları yürütülen Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu´na Kapalı tribününün yeniden yapılması için çalışma başlatıldı.


Yıkım kararı alınan Kapalı tribün için hazırlanan 1500 kişilik projeyle ilgili Zonguldakspor Kulübü Başkanı Salih Demir devreye girerek projenin en az 3000 kişilik olması için Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan´la görüşeceğini ifade etti.



Sentetik yüzeyli Atletizm pisti ve zemin yenileme çalışmaları yürütülen Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu´nda oldukça kötü görüntüye sahip Kapalı tribün için yıkım kararı alındı.


Geçtiğimiz aylarda Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihalesi gerçekleştirilen ve yenileme çalışmalarına başlanan Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu´nun kapalı tribünün yeniden yapılması gündemde.


Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu´ndaki kapalı tribün için yıkım kararı alınmasının ardından Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından 1500 kişilik proje hazırlandığı öğrenildi. Gönderilen projeyi Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Eyüp Erman inceledi.


Konu hakkında Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Eyüp Erman´dan bilgi alan Zonguldakspor Kulübü Başkanı Salih Demir, kapalı tribünün yapılması için düşünülen 1500 kişilik projenin yetersiz olduğunu bunun en az 3000 olması için girişimde bulanacağını ifade etti.


Zonguldakspor Kulübü Başkanı Salih Demir, kapalı tribünün yıkım kararı alınmasının sevindirici bir haber olduğunu ancak projenin Zonguldak için yeterli olmadığını kaydetti. Demir, "Zonguldak´ta futbol potansiyeli oldukça yüksek, bu sene başarılı bir grafik sergilersek 10 bin kişiyi tribünlere çekmek istiyoruz. Kapalı tribün için hazırlanan 1500 kişilik proje elbette yetersiz. Bunun daha iyi kapasitede olması için tüm girişimlerimizi başlatacağız. İlk aşamada Zonguldak Milletvekili Köksal Toplan´la bu konuyu paylaşacağım. Kapalı tribünün 3000 kişilik olması için girişimde bulanacağız." dedi.



Zonguldakspor maçlarını hangi sahada oynayacak ?

Stadyumun bakımda olmasından dolayı bu sezonda hangi sahada oynayacaklarına henüz karar vermediklerini dile getiren Demir, "Bu konuda futbolcuların ve teknik heyeti görüşleri bizim için önemli. Kadromuza dahil ettiğimiz oyuncuların çoğu profesyonelden dönme, yani doğal çime alışık oyuncular. İki ihtimal var Kilimli ve Çaycuma Sahaları. Çaycuma herkesin bildiği gibi doğal çim, Kilimli Sahası da bu sene sentetik çim yapım işi son aşamaya gelmiş durumda. Teknik ekibimize ve futbolcularımızla karar verip en uygun sahada lig maçlarımızı oynayacağız. "dedi.

Editör: Pusula Gazetesi