Geçtiğimiz yıl Çaycumaspor&[#]8217;dan Kozluspor&[#]8217;a transfer olan İslam Yıldırım ile de görüşen Çaycumaspor Kulüp Başkanı Ünal Uzun, bu transferi de en kısa zamanda çözeceklerini söylerken, hocanın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını yapacaklarını söyledi.


Çaycumaspor kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde konuşan Çaycumaspor Kulüp başkanı Ünal Uzun iyi bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, dış transferin yanı sıra iç transferde de birçok futbolcu ile görüşerek özleşme imzalayacaklarını söyledi.

Teknik heyetin isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Uzun, &[#]8220;Geçtiğimiz yıl takımımızı başarılı bir şekilde çalıştıran teknik direktörümüz Serkan Bankoğlu ile birlikte yolumuza devam ediyoruz. Kadromuzda bulunan ve yeni sezonda Deplasmanlı Süper Ligi´nde de kendilerinden çok şey beklediğimiz futbolcu arkadaşlarımızın birçoğu ile sözleşme yenilemek için görüşeceğiz. Dış transferde çalışmalarımızı sürdürürken, iç transferde hiçbir sorun yaşamak istemiyoruz&[#]8221; dedi
Editör: Pusula Gazetesi