Çaycuma Kerimler, Helvacılar ve Basat Köylerine ait grup yolu asfaltlanıyor. Asfalt çalışmasını inceleyen Ak Parti İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı, İl Genel Meclis Üyeleri Arif Sefercik, Ramazan Bostancı ile Çaycuma Bakımevi Şefi Ali Acar 8 km&[#]8217;lik yolun haricinde Kerimler Köyü&[#]8217;ne parke taşı döşendiğini de söylediler. Ayrıca Daimi Encümen Üyesi Arif Sefercik Perşembe Beldesi&[#]8217;ne bağlı 11 köyün içme suyu şebekesinin yatırım programına alındığını ve en kısa zamanda başlanacağı müjdesini v erdi.


Ak Parti İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı söz verilen hizmetlerin yapıldığını ifade ederek;


&[#]8220; İl genel meclis üyeleri, İl Özel İdare çalışanları söz verdiğimiz yerlerin yapılmasına yardımcı oluyorlar. Asfalt mevsimsel bir çalışmadır, dökülebilmesi için yolların ısınması gerekmektedir. Güzel şeyler olacak ve olmaya devam edecektir. Başta Sayın Valimiz olmak üzere il genel meclis üyeleri arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Halkımızın biraz daha sabırlı olmasını bekliyoruz. Asfalt çalışmalarının Eylül ayına kadar devam ettiğini ve o zamana kadar çoğunun biteceği hatırlatmak istiyorum&[#]8221;diye konuştu.


İl Genel Meclis Üyesi Arif Sefercik ise &[#]8220;Hükümetimize özellikle alt yapı konusunda bize verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Buradan bir müjde daha vermek istiyorum. Özellikle Sayın Valimiz, İlçe Başkanımız, İl Genel Meclis Üyesi Ramazan Bostancı ile birlikte 11 köyümüzün içme suyu sorununu çözmeye çalışıyoruz. Zonguldak&[#]8217;a gelen köy katkı paylarının ilçemize aktarılması konusunda özellikle İlçe Başkanımız ve İl Genel


Meclis Üyesi Ramazan Bostancı ile özverili şekilde gayret sarf ettik. İnşallah 11 köyümüzün su sıkıntısını da gidermek adına bu projeyi hayata geçireceğiz. Bu proje OSB&[#]8217;yi de kapsıyor&[#]8221; şeklinde konuştu.


İl Genel Meclis Üyesi Ramazan Bostancı yolun geçen yıl tamamlanamadığını ifade ederek; . Bu yıl sekiz köyümüz daha asfalta kavuşacak. Sayın Valimizin Başkanlığında Özel İdarin teknik personelleri vasıtasıyla Zonguldak genelinde ve Çaycuma da dahil olmak üzere tüm hızımızla çalışıyoruz. Aktarılan paraları da yerinde inceleyerek iyi bir şekilde yatırıma dönüştürüyoruz. Seçimlerden de yüzümüzün akıyla çıktık. İnşallah Türkiye&[#]8217;mizde iyi şeyler olacak. Ben burada herkese çok teşekkür ediyor yolumuzun Çaycuma&[#]8217;mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum&[#]8221;dedi. Yoları yapılan köy muhtarları ise emeği geçenlere teşekkür ettiler.


Editör: Pusula Gazetesi