Geçmişte rüyasında gördüğü bir adayın belediye başkanlığını kazandığını söyleyen "Colombo" lakabıyla tanınan Bayram Ceran, yaklaşan yerel seçimler nedeniyle rüyaya yatacağını söyledi.
Zonguldak´ta ikamet eden 35 yaşındaki Bayram Ceran uykularında gördüğü rüyaların gerçek olduğunu anlattı. Kozlu beldesinde yaşayan ve bekar olan Ceran, rüyalarında gördüğü olaylara gerçek hayatta da şahit olduğunu iddia etti. 1999 yerel seçiminde Kozlu beldesi için Cumhuriyet Halk Partisi´nden (CHP) aday olan Ali Bektaş´ı rüyasında gördüğünü ve Bektaş´ın başkanlığı kazandığını dile getiren Ceran, yine rüyasında şans oyunu oynadığını ve kazandığını gördü. Uykusunda gördüğü rüyaları anlatan Ceran, şöyle
konuştu: "1999´da CHP adayı Ali Bektaş rüyama girdi. Kırmızı bir otobüsün üstünde herkesi selamlıyordu. Yapılan seçimde Ali Bektaş belediye başkanı oldu. Yine rüyamda şans oyunu oynadım. Ertesi gün on numara oynadım 90 TL kazandım. Bir gün kiralık ev vardı. Ev sahibinden istedim ama evi bana kiralığa vermedi. O ev sahibinin rüyamda öldüğünü gördüm. Aradan bir yıl geçmedi ev sahibi hayatını kaybetti."
29 Mart 2009 yerel seçiminde Zonguldak ve Kozlu belediye başkanlığını kazanacak adaylar için rüyaya yatacağını söyleyen Bayram Ceran, bu güne kadar gördüğü toplam 10´a yakın rüyanın gerçekleştiğini sözlerine ekledi.
Editör: Pusula Gazetesi