Bir çok ekibin peşinden koştuğu Sürmenespor´un genç yıldızı Doğan Çift, Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kilimli Belediyespor´la sözleşme imzaladı.


Antrenör Raşit Çalık yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-Siyahlılar, geçen sezon Bölgesel Amatör Lig 3. Grup ekiplerinden Sürmenespor´un formasını giyen Doğan´ı kadrosuna dahil ederek forvet hattını güçlendirdi.


Geçen sezon Bartınspor´un almak için büyük uğraş verdiği son anda transferden vazgeçen Doğan, yeni sezonda Kilimli Belediyespor´un başarısı için ter dökecek.


Kilimli Belediyesi Sosyal Tesisleri´nde gerçekleştirilen imza törenine Doğan Çift´in yanı sıra Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Velioğlu ve Kulüp Müdürü Ersan Arslan katıldı.


Spor Toto 3. Lig´de yaş statüsü gereği genç ağırlıklı kadro oluşturan ekip, Bölgesel Amatör Lig, 3. Lig ve 2. Lig´in genç oyuncularını kadrosuna dahil etmeyi sürdürüyor.


Kilimli Belediyespor´a daha iyi yerlere taşımak için geldiğini belirten yeni transfer Doğan Çift, ligi en iyi yerde biteceklerine inandığını herkese hayırlı olması temennisinde bulundu.


Çarşıbaşı Belediyesporda 2002 yılında futbola başlayan Doğan Çift, Trabzon İdmanocağıspor´a transfer oldu. 2007-08 sezonunda 2 yıl formasını giyeceği 1461 Trabzon´a transfer olarak profesyonelliğe adım atan Çift, sonra Ispartaspor´a transfer oldu.


Ardından Yalıspor´a ile amatöre dönüş yapan Çift, bir yıl sonra tekrar Yalıspor´la Spor Toto 3´üncü Lig´e çıkmanın sevincini yaşadı. Genç oyuncu, 2009-10 sezonunda Spor Toto 3´üncü Lig takımlarından Sürmensepor´a transfer olurken, aynı yıl içinde küme düşen Sürmenespor´la amatöre dönüş yaptı. Geçen sezon Sürmenespor formasını terleten başarılı forvet oyuncusu 18 maçta 8 kez fileleri havalandırdı.


İç transferde Anıl Kalyoncu, Ali Kemal Özdemir, Onur Kılıç, Emin Erol ve Ahmet Olgun ayrıca alt yapıdan Berkan Akdeniz, Uğurcan Şen, Dış transferde ise Yomrasspor´dan forvet oyuncusu Kader Kaynar, Sürmenespor´dan sağ bek Abdullah Civelek, Geredespor´un orta saha oyuncusu Murat Gür, Yalıspor´dan stoper Erdinç Kedikli, Karabükspor A2 sol kanat oyuncusu Recep Mertcan Eskin, ön libero Muhammet Utku, İstanbulspor´dan orta saha oyuncusu Ali Şen Kandil, Zonguldakspor´dan stoper Hurşit Velioğlu, Bartınspor´dan Mert Tuğ, Devrek Belediyespor´un golcü ismi Cem Akbaba, Sürmenespor´dan Doğan Çift´i renklerine kattı.



Kimlik Kartı:

Adı-Soyadı: Doğan Çift

Doğum yeri: Trabzon/Vakfıkebir


Yaş: 23 Mevki: Forvet


Oynadığı Kulüpler: Çarşıbaşı Belediyespor, Trabzon İdmanocağı, 1461 Trabzon, Ispartaspor, Yalıspor, Sürmenespor


Kariyeri: Spor Toto 3. Lig 19 maç 3 gol, Spor Toto 2. Lig 3 maç, Bölgesel Amatör Lig 18 maç 8 gol

Editör: Pusula Gazetesi