Zonguldak Demokrasi Platformu Üyelerinin girişimiyle hazırlanan anma programı Saat 13:00&[#]8217;de Madenci anıtında başlayacak.


Uğur Mumcu&[#]8217;nun yanı sıra demokrasi şehitlerinin fotoğraflarıyla alanda toplanacak olanlar burada yapılacak basın açıklamasının ardından Valilik önündeki Atatürk anıtına kadar yürüyerek saygı duruşunda bulunacaklar.


Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Zonguldak Temsilcisi Osman Sav, Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Atilla Öksüz, yönetim kurulu üyeleri ve Karaelmas Gazeteciler Derneği üyeleri de örgüt olarak yürüyüşe katılacaklar.



Hazırlıklar hakkında bilgi veren Maden Mühendisleri Odası Başkanı Erdoğan Kaymakçı; &[#]8220;Ülkemizin yaşadığı bu hassas dönem içinde Demokrasi Şehitlerini anacağımız bu gün bizler için çok önemli. Onlar bu ülkenin çıkarlarını korudukları için bugün aramızda yoklar. Hep birlikte demokrasi şehitlerine saygımızı göstermemiz gerekir. Katılmak isteyen herkesi saat 13:00&[#]8217;te Madenci anıtında ki buluşmaya davet ediyoruz. Zonguldak&[#]8217;ın aydın ve ülke gerçeklerini göz ardı etmeyen herkesi bu yürüyüşe bekliyoruz&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi