Zonguldak Acılık Camisi altında bin 300 metrekarelik alanda, İklim ve Artebella markalarının birleşimiyle gerçekleştirilen mobilya mağazanın açılış törenine, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, 23. Dönem Milletvekili Polat Türkmen, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alabaş, Kilim Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Yayla, işadamları ve vatandaşlar katıldı.


Törende bir konuşma yapan Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, &[#]8220;Genç arkadaşımızın çabalarıyla bu aşamaya gelen mağazanın kentimize hayırlı olmasını diliyorum. Çok güzel bir konumda bulunan iş yerinin şehrimize sağlayacağı katma değeri her türlü takdirin üstündedir. Burada mobilyanın önemli isimlerinden Erdoğan beye, mobilya mağazasının yanında zengin ormanlarıyla kaplı ilimizde mobilyanın hammaddesi için de yatırıma çağırıyorum&[#]8221; dedi. Ulupınar&[#]8217;ın bu sözleri, törene katılan vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı.


Konuşmaların ardından Zonguldak Müftü Vekili Kenan Habiboğlu tarafından edilen dualar ve kurdele kesimiyle mağaza açıldı. Mağazanın içini gezen davetliler hayırlı olsun dileğinde bulundu.


Mağazanın sahibi Tuncay ve Adem Topraklı kardeşler, 13 yıllık mobilyacılık tecrübesini artırarak devam etmeyi hedeflediklerini kaydettiler.


Yapılan açılışın ardından konuklar mağazayı gezerek ürünleri incelediler.


Katılımcılara çeşitli ikramlarında yapıldığı açılış törenine vatandaşlarda akın ederek ürünleri incelediler. Birbirinden farklı ve yeni ürünleriyle vatandaşlara hizmet vereceklerini belirten Tuncay Topraklı konuklarıyla tek tek ilgilenerek, katılımcılara teşekkür etti.


Editör: Pusula Gazetesi