Zonguldak Devlet Hastanesinde 1974 yılından beri görev yapan 63 yaşındaki Psikiyatri doktoru Hüseyin Üstünkol yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak yaşamını yitirdi.


Bir süredir Başkent Hastanesinde tedavi gören Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Hüseyin Üstünkol önceki gün hayatını kaybetti.


TTK Karadon Müessese Müdürlüğü görevini yapan ve son olarak Ankara Zonguldaklılar Derneği Başkanı ve 12 Haziran Genel Seçimlerinde CHP&[#]8217;den aday adayı olan Şerafettin Üstünkol&[#]8217;un kardeşi olan Hüseyin Üstünkol için Devlet Hastanesi önünde tören düzenlendi.


Törene, İl Sağlık Müdürü Rüstem Albayrak, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Çıtlak, Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Murat İlikhan, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Mustafa Gün, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Kazım Ergün, Sağlık Müdür Yardımcısı Emin Palancı, Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara, Türk Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı Ali Rıza Kılıç hastanelerin doktorları, hemşireleri ve personeli katıldı.


İl Sağlık Müdürü Rüstem Albayrak törende yaptığı konuşmada,"Ben Hüseyin abiyle çok uzun yıllar olmasa da yıllarca beraber çalıştım. Güler yüzü, hoşgörüsünü çevresindeki kimseden esirgemeyen, çok saygı değer bir insandı. Meslek büyüğümüzdü. Özveriyle uzun yıllar Zonguldak´a hizmet etti. " dedi.


Geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren Dr. Hüseyin Üstünkol, Acılık Camiinde kılınan ikindi namazının ardından Asri Mezarlıkta ebedi istirahgahına defnedildi.


Acılık camiindeki cenaze namazına, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, DSP eski Zonguldak Milletvekili ve Hüseyin Üstünkol&[#]8217;un kardeşi Ömer Üstünkol, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Has Parti İl Başkanı Secaattin Gonca, bazı daire müdürleri, doktorlar, avukatlar ve yakınları katıldı.


Pusula Gazetesi olarak merhum Hüseyin Üsttünkol&[#]8217;a Allah&[#]8217;tan rahmet dilerken, kederli ailesi ve yakınları ile sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi