Kırmızı-Lacivertli takımın çiçeği burnunda Teknik Direktörü Talat Özden, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Körfezspor´dan 5 oyuncuyu transfer listesine aldı. Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde (BAL) şampiyonluğunu hedef koyan Zonguldakspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Salih Demir Başkanlığındaki Kırmızı-lacivertli ekip, Teknik Direktör Talat Özden´in raporu doğrultusunda dış transferde bugüne kadar Kilimli Belediyespor´dan orta saha oyuncusu Kaan Tan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor´dan orta saha oyuncusu Hakan Tan, Ünye Belediyespor´dan sağ kanat oyuncusu Barış Yılmaz, Körfezspor´dan defans oyuncusu Niyazi Hüseyinoğlu, 1930 Bafraspor´dan forvet oyuncusu Volkan Bozkurt, Uşak Özel İdare Yolspor´dan sol bek Mehmet Yenişehir´i kadrosuna dahil etti.


Körfezspor´u amatör ligden alıp Spor Toto 2. lige kadar çıkarmayı başaran Zonguldakspor´un yeni Teknik Direktörü Talat Özden, Zonguldak´a yakışacak ve şampiyonluğa oynayacak takım kurmanın hesaplarını yapıyor.


Eski takımı Körfezspor&8217;dan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Bilal Turgut, 26 yaşındaki forvet oyuncusu Yüksel Güleç, 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Aytaç Uçar, 30 yaşındaki forvet oyuncusu Yunus Söylemez ve 30 yaşındaki bir diğer forvet oyuncusu Aydın Taşkın ile görüşmelerini sürdürüyor. Kırmızı-beyazlı takımdan 3´ü forvet 2´si orta saha oyuncusu olmak üzere 5 futbolcu ile görüşen Teknik Direktör Talat Özden, Zonguldakspor yönetimi ile bir araya gelerek bu futbolcuların transfer konusunu görüşecek.

Editör: Pusula Gazetesi