Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Ligde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükselen Kozluspor, transferde hızını kesmiyor. Yeşil-beyazlı yönetim Teknik Direktör Volkan Yayın´ın raporu doğrultusunda bu güne kadar dış transferde 2´si kaleci 13 futbolcuyu renklerine bağladı. Son olarak ta Düzcespor´un 25 yaşındaki golcü oyuncusu Engin Cicem´i kadrosuna dahil eden Kolzuspor, Eskişehir Demirspor´dan Samet Çelebi´yi renklerine katmak için harekete geçti.


Kozluspor Başkanı Murat Yüksel´in İstanbul´daki Tekno Yatırım Gayrımenkul A.Ş´de gerçekleşen imza töreninde, Kozlu Spor´un kulüp menajeri Salih Nişancı ile bir araya gelen golcü oyuncu Engin Cicem, kulüple her konuda anlaşarak kendini yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.


Duesseldorf doğumlu olan 25 yaşındaki genç oyuncu Engin Cicem, Almanya´da futbola başladı. Almaya alt yapısına sahip Cicem, 2006-2007 sezonunda Kayserispor´a transfer olarak futbol hayatını Türkiye´de sürdürdü. Kayserispor´la başlayan futbol hayatı sırasıyla Beypazarı Şekerspor, Büyükşehir Belediyespor, Turgutluspor´da devam etti ve son olarak Bölgesel Amatör Lig takımlarından Düzcespor formasını giydi. Düzcespor forması altında çıktığı 23 maçta 12 gol attı. Türkiye kupası, TFF 3´ncü lig ve TFF 2´ncü lig, Süper Lig ve A2 Liglerinde çıktığı 46 maçta 4 gol atmayı başardı.


Kozluspor, dış transferde bugüne kadar Ayvalıkgücüspor´dan Emre Yaşın, Kayseri Pansu Şekerspor´dan Selim Aydoğan, Eskişehir Demirspor´dan Ayhan Arifoğlu, Sincan Belediyespor´dan Fatih Deniz ve Emrah Sürücü, eski Zonguldaksporlu Ferhat Samancı , Kayseri Şekerspor´dan Mustafa Bulut, Sakarya Şekerspor´dan Emin Gürkan Bingül , Nazilli Belediyespor´dan 30 yaşındaki İbrahim Kırdemir, İskenderun Demir Çelikspor´dan 26 yaşındaki Celal Emiştekinkaraca , Kula Belediyespor´dan 30 yaşındaki Mehmet ,Spor Toto 3´üncü Lig takımlarından Oyak Renault´ta oynayan 30 yaşındaki Uğur Aydın ve Silivrispor´dan 31 yaşındaki Fuat Bertan ile sözleşme imzaladı. Son olarak ta Almanya doğumlu 25 yaşındaki Düzcespor´un forveti Engin Cicem´i kadrosuna dahil edn yeşil beyazlı yönetim dış transferde 14 futbolcu ile anlaştı.



Kimlik Kartı:


Adı Soyadı: Engin Cicem


Doğum yeri: Düsseldorf


Yaş: 25 Mevki: Forvet

Oynadığı Kulüpler: Kayserispor, Beypazarı Şekerspor, Büyükşehir Belediyespor, F. Karagümrük, Turgutluspor, Düzcespor

Kariyeri: Türkiye Kupası 2 maç, Spor Toto 3. Lig 16 maç 2 gol, Spor Toto 2. Lig 16 maç 2 gol, Spor Toto Süper Lig 6 maç, Bölgesel Amatör Lig 23 maç 12 gol, A2 Lig 6 maç



Editör: Pusula Gazetesi