Fener İlköğretim Okulu&[#]8217;nda karne sevincini yaşayan öğrenciler sevinçlerini paylaştı. Fener Lisesi öğrencileri de okul önünde yapılan törenden sonra karnelerini aldı.


Fener Lisesi&[#]8217;ni birincilik ile bitiren Ece Durmuş, &[#]8220;İnşallah güzel bir tatil geçireceğim. Emeğimin karşılığını LYS sınavında alacağım. Karnesi kötü olan arkadaşlarım için de hiçbir şey için geç değil. Önümüzdeki sorumluluk sınavlarından iyi çalışırlarsa geçerler&[#]8221; diye konuştu.


Ticaret Meslek Lisesi&[#]8217;nden mezun olan fiziksel engelli Emrah Kaynar ise derslerinde başarılı olarak ilgi gördü. Azmederek derslerinde başarılı olduğunu söyleyen Kaynar, &[#]8220;Doğuştan kaynaklanan bir rahatsızlığım var. Arkadaşlarım benim hep yanımda oldu. Ben de azmederek derslerimde başarılı oldum. Zayıfı olan arkadaşlarım için de hiçbir şey geç değil. Çalışırlarsa sınavlarda başarılı olurlar&[#]8221; dedi.


Öğrenciler öğretmenlerinin ellerinden aldıkları karnelerini inceledi. Karnesini alan öğrenciler sevinçlerini de üzüntülerini de birbirleriyle paylaştılar.


ALAPLI&[#]8217;DA ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİ

Zonguldak&[#]8217;ın Alaplı ilçesinde 2010-2011 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla okullarda karne töreni düzenlendi.
Alaplı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2010-2011 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla karne törenini Merkez İlköğretim Okulunda yaptı.
Alaplı ilçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran ve Şube Müdürleri Hüseyin Uysal ve Salih Dirican&[#]8217;ın hazır bulunduğu törende karneler öğrencilere ve velilere verildi.
Törende konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, &[#]8220; Başarılı ve yorucu bir öğretim yılının sonuna geldik. İlçemiz 2010/2011 Öğretim yılında Karşılaştırmalı Değerlendirme sınavlarında gerekse Öğrenci Disiplin olaylarında önemli olumlu gelişmelerin yaşandığı bir yıl olmuştur. Bu vesile ile ilçemizde görev yapan tüm idareci öğretmen, veli ve öğrencilerinizi kutluyorum. Bugün başlayan yaz tatilinde öğrencilerimizin gönüllerince dinlenmelerini, bol bol kitap okumalarını istiyoruz. Ayrıca ilçemiz deniz kenarında bir yerleşime sahiptir. Her yaz istemediğimiz ve dilemediğimiz boğulmalarda velilerimizi daha dikkatli olmaya çağırıyorum&[#]8221; dedi.
Öte yandan Alaplı ilçesine bağlı Mollabey İlköğretim Okulunda 2010-2011 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla karne töreni düzenlendi.
Karne töreninde konuşan Alaplı Mollabey İlköğretim Okulu Müdürü Bülent Aksoy, öğrencilere tatil süresini iyi değerlendirmeleri ve kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. Velilere de seslenen Aksoy, &[#]8220; Çocuklarımızın karneleri iyi de olsa kötü olsa da onlara hediye verin, onları daha iyi çalışmaları için motive edin&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi