Zonguldak Bağımsız Milletvekili adayı Ali Uzun seçim çalışmalarına Elvanpazarcık, Sivriler&[#]8217;de devam etti. İlk olarak Elvanpazarcık Beldesine giden Ali Uzun burada yoğun bir ilgiyle karşılandı. Elvanpazarcık Beldesindeki esnafları dolaşan Ali Uzun destek istedi. Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun&[#]8217;u makamında ziyaret eden Ali Uzun, daha sonra Sivriler Beldesine esnafı dolaşıp destek istedi. Sivriler de coşkuyla karşılanan Ali Uzun, &[#]8220;Artık sözü Zonguldak halkının söyleme zamanın geldi&[#]8221; dedi. Sivriler Belediye Başkanı Selim Gören&[#]8217;i ziyaret eden Ali Uzun bir süre sohbet etti.


Uzun seçim çalışmaları esnasında sözün artık halkta olduğu belirterek, &[#]8220;Artık söz halk Maclisindedir. Halkın meclisinden, Türkiye Büyük Millet Meclisine halkın adayı muhakkak gidecektir. 12 Haziran geldi çattı. Artık bütün sözler bitti. Söz söyleme sırası hemşerilerimizde hiçbir baskı altında kalmadan oylarını kullanacaklar. Öncelik mumun dibine ışık vermesi lazımdır. Dibine ışık vermez diye bir hadise yok eğer vermiyorsa o mumu söndüreceksin kardeşim. Bulunduğu yerde iş yapmayacak olan birisi niye milletvekili seçilsin. Yan gelip yatacak olan birisi niye milletvekili seçilsin. Siyasi parti ayrımı yapmadık. Zengin fakir ayrımı yapmadık. Köylü kentli ayrımı yapmadık. Zonguldak insanın vefalı olduğunu biliyorum. Milletvekili olmadan da çok işi çözdük Zonguldak&[#]8217;ın mecliste etkili temsil edilmesi gerek. Bunu ben layıkı ile yapacak tecrübedeyim.



PARTİLERDEN SONRAKİ İLK İSİM ALİ UZUN

Oy pusulansında ise partilerden sonra ilk isim Ali Uzun. Bizi destekleyen hemşerilerimiz Ali Uzun isminin altındaki yuvarlağın içine evet mührünü basacaklar. Muhteşem bir atmosfer var. Zonguldak bir tarih yazıyor. Ali Uzun&[#]8217;a herkes sahip çıkmış durumda. Biz seçimden seçime gelen bir insan değiliz. Bana biri oy verecekse bu ilgi ve alaka olarak hizmet olarak geri dönecektir. Zonguldak&[#]8217;ın meselelerini iyi biliyorum. Bu vesile ile hepinize sağlık ve ailenizle mutlu bir yaşam diliyorum dedi.
Editör: Pusula Gazetesi