İlçe&[#]8217;deki ziyaretlere CHP Zonguldak Milletvekillerini yanı sıra CHP Samsun Milletvekili Suat Binici, Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim ve CHP Zonguldak 22. Dönem Milletvekili Nadir Saraç da katıldı. CHP&[#]8217;li 4 Milletvekili ilk olarak Devrek CHP İlçe teşkilatını ziyaret etti.


CHP Samsun Milletvekili ve MYK Üyesi Suat Binici, Ak Parti Hükümetinin yanlış politikalar uygulayarak ülkeyi zor koşullara sürüklediğini söyledi.


Ak Parti´nin sorunları çözme politikasıyla iktidara geldiğini ama sorun çözmekten çok sorun ürettiğini belirten Binici; &[#]8220;Bugün ekonomideki durum gözler önündedir. Artık milletin dayanacak gücü kalmadı. Durum böyle iken yerel seçimlere kadar durumun daha ne kadar kötüye gideceğini bilmiyoruz. Sadece ekonomi değil Ak Parti çoğu konuda yanlış hareket etmiştir. Yerel seçimlere kadar dayanabilirsek seçimlerde halk bunlara oylarla karşılık verecektir. Ak Parti Hükümeti, üçlü koalisyon hükümetinden ülkemizi sıfır terörle devralmıştı. Ama bugün baktığımızda izlenen yanlış politikalar neticesinde, terörün yeniden güç kazanarak ülkemizi bölme eylemlerine başladığını görüyoruz. Bu nedenle Ak Parti ülkemizi yanlış politikalar izleyerek yönetmeye devam ediyor. Bizim görüşümüz etrafında birleşecek her türlü uzlaşmaya açığız. Biz, bize güvenen bizimle birlikte hareket etmek isteyen halkla bir bütün olarak seçimlere girmek istiyoruz&[#]8221; dedi.


Ardından CHP´li vekiller, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar&[#]8217;ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Vekiller, daha sonra Devrek Esnaf Odası, Atatürk Düşünce Derneği ve Eğitim-Sen Devrek Temsilciliğini de ziyaret ederek Devrek&[#]8217;in sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundular.







Editör: Pusula Gazetesi