Zonguldakspor´un haksızlık yaptığını savunan Hurşit Velioğlu, amcası Fuat Velioğlu ile o zaman takımın başında olan Uğur Terzi ile arasında yaşanan problem nedeniyle bu sezon transfer konusunda kendisiyle görüşme yapılmadığını söyledi.


Hırsıyla ve mücadeleci futboluyla Zonguldaksporlu taraftarların gönlünde ayrı bir yere sahip olan Hurşit Velioğlu, içini Pusula Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Suat Özger´e döktü.



Takımı için savaşan verildiği her görevi başarıyla yapan Hurşit Velioğlu, Zonguldakspor´un neden transfer konusunda kendisiyle görüşülmediği konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Kolay değil geçen sezon tam 20 maçta 90 dakika forma giyindi savunma oyuncusuydu ama kritik maçlarda 5 gole de imza attı.


Peki Zonguldakspor Yönetimi yeni sezon öncesi Hurşit Velioğlu´na neden transfer teklifi yapmadı veya şuana kadar neden görüşmedi ?


Bu soruların cevabını yaptığımız röportajda Hurşit Velioğlu´nun ağzından dinleyelim&8230;



Hurşit, Terzi&8217;yi topa tutu

"Geçen sezon Eskişehir Demirspor maçı sonrası Yönetimde görev yapan amcam Fuat Velioğlu ile takımın başında yer alan Uğur Terzi arasında problem yaşandı. Terzi´yle ters düşmesiyle bu olay, benim de soyadım sırf Velioğlu olması nedeniyle yeni sezon öncesi Zonguldakspor Yönetimi transfer konusunda benimle görüşmedi. Çünkü biliyorum ki iç transferde Uğur Terzi´nin onay verdiği isimlerle anlaşma sağlanıyor.


Amcamla Terzi arasında yaşanan problem takımda oynarken yansımadı, kişiliğimden ve karakterinden ödün vermeden sahada yaptıklarım zaten belliydi.



Bazı insanlar gibi kaçmadım&8230;

Verdiğim hizmet oynadığım maçlar ortada. Takımda forvet olmadığı haftalarda, seni forvete alacağız dediler sahaya çıktığımda en iyisini yapmak için mücadele ettim. Geçen sene onca olumsuzluğa rağmen son güne kadar Zonguldakspor´da kaldım. Diğer bazı insanlar gibi kaçmadım!



Tek suçum soy ismimin Velioğlu olması

Ben burada bana karşı yapılan bir tepki olmadığını ancak soy ismime karşı cephe alındığından dolayı, kastettiğim kişi olan Uğur Terzi´nin kulüpte Menajer olarak görev aldığı için beni çağırmadıklarını düşünüyorum. Ve Uğur Hocanın geçen sene yine maddi konularda diğer takım arkadaşlarıma nazaran beni ikinci planda tutması bunun göstergesiydi. Göreve gelen yeni yönetim, Zonguldak´tan ayrılmadan görüştüğüm zaman beni takımda görmek istediklerini yenilemişlerdi. Görüyorum ki onların bana karşı tutumlarının değişmesinin sebebini Uğur Terzi´ye bağlıyorum.


Peki ya 4 sene önce yaşananlar&8230;


2007 yılında Zonguldakspor´da Ümit Ozan Kazmaz´ın kaptanlık yaptığı dönemde ilk yarıda göstermiş olduğu performansla takımda ikinci yarı kalan 5 oyuncudan biriydim. Yine o sene de göreve gelen yönetim alacaklarım konusunda mağdur etmişti. Verdikleri sözleri tutmamışlardır...



Hurşit´in son sözü:

Son söz olarak ben doğuştan Zonguldaklıyım. Doğduğum kentin formasını terlettiğim için her olumsuzluğa rağmen göğüsüm her zaman


dik ve gururluyum.



Kimlik Kartı


Adı-Soyadı: Hurşit Velioğlu


Doğum yeri: Zonguldak Yaş: 26 Mevkii: Defans


Oynadığı Kulüpler: Sakarya Demirspor, Kühahyaspor, Zonguldakspor, Akhişar Belediye Gençlik ve Spor Kulübü


Kariyeri: 3. Lig 60 maç 3 gol, 2. Lig 3 maç, Bölgesel Amatör Lig 20 maç 5 gol


Editör: Pusula Gazetesi