S.S.Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi hizmet vermeye başladı.


Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koopreratifi Başkanı Hayri Kandemir yaptığı açıklamada; &[#]8220;Bilindiği üzere yaklaşık 2,5 yıldır üyelerimize kredi ve kefalet kooperatifi olarak hizmet (kredi) veremeyen kooperatifimiz, 1 Mayıs 2011 tarihinden itibaren üyelerimize Kredi Kefalet olarak hizmet vermeye başlamıştır.


Kooperatifimiz ve Halk Bankası ile ayrı, ayrı borçlu üyelerimize yeniden 1 Nisan 2011 tarihinde yapılan yapılandırma neticesinde Kooperatifimiz çalışır hale gelmesi kurumumuz ve üyelerimiz adına sevinç kaynağı olmuştur. Bundan sonraki dönemde kullandırılacak olan kredilerin ödemelerinde ortaklarımızın daha dikkat ederek, kooperatifin kredi verebilmesi için tıkanmadan sürekli çalışmasını siz Esnaf ve Sanatkârlarımızla birlikte sağlayacağız.


Kredilerin açılmasında Bizlerle birlikte, büyük gayret sarf eden Halk Bankası Müdürü Ertuğrul Kargacı ve personeline yönetim olarak teşekkür ederiz.


Kooperatifimizin açılmasının esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle başarılı çalışmalar ve bol kazançlar dilerim&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi