Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Ercan Candan ve Hüseyin Yılmaz&[#]8217;ın ilk durağı Bakırlık köyü oldu. Buradan Pembeciler, Gebe ve Osmanlar Köylerine geçen Candan ve Yılmaz vatandaşlar tarafından coşku ile karşıladılar.
Candan ile birlikte fotoğraf çektirmek ve göbek atmak için adeta sıraya giren vatandaşlar, &[#]8221;Bakırlık seninle gurur duyuyor&[#]8221; sloganları ile her yeri inlettiler. Ercan Candan burada gördüğü ilgi karşısında &[#]8220;Ben de sizinle gurur duyuyorum&[#]8221; dedi.
İlkokulu Hamzafakıhlı köyündeki romanlarla aynı sıralarda okuduğunu vurgulayan Ercan Candan, Bakırlık halkının isteği olan su ihtiyacının da karşılanacağını müjdeledi. İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Tak da, köyün su ihtiyacı için sondaj vurulacak yerin tespit edildiğini ve bir kaç gün içinde sondaj çalışmalarının başlayacağını müjdeledi. Kadınlı erkekli sokağa dökülen tüm Bakırlık halkı, Candan ile göbek atmak için adeta sıraya girdiler.

PEMBECİLER&[#]8217;DE ÖZEL GÖRÜŞME
Ercan Candan ve beraberindekiler, Pembeciler köyüne geçti. Candan, burada köy halkını köy konağına alarak yanında bulunan herkesi dışarı çıkarttı ve köylülerle saatlerce baş başa görüşerek sorunlarını dinleyip destek istedi.

GEBE KÖYÜNDE DÜĞÜN BAYRAM VAR
Ercan Candan, beraberinde Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak, Çaylıoğlu Belediye Başkanı Rıfkı Gültekin, İl Genel Meclisi Üyeleri, İlçe Başkanı, İlçe Yöneticileri ve Milletvekili aday adayları ile birlikte pembecilerden Gebe Köyüne geçti. Toplantıya burada Hüseyin Yılmaz&[#]8217;da katıldı.
Burada da yine çok büyük bir kalabalık ve sloganlarla karşılanan Ercan Candan ve Hüseyin Yılmaz, gördükleri kalabalık karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.
&[#]8220;Annenin köyüne hoş geldin&[#]8221; ve &[#]8220;Biz Kap Taş&[#]8217;ı Kantaşlılarla oynarız, Bu böyle biline&[#]8221; pankartlarının yer aldığı toplantı alanında Köy Muhtarı Adnan Alar anlamlı bir konuşma yaptı. Muhtar Alar, Köksal Toptan&[#]8217;a da övgüler yağdırarak, Toptan&[#]8217;ın Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa Meclis&[#]8217;te 411 milletvekilinin oyunu alarak Meclis başkanlığına seçilmiş değerli bir politikacı olduğunu ve Toptan ile gurur duyduklarını söyledi.
Alar, &[#]8220;Ereğli&[#]8217;nin toprağından çömlek olmaz diyenlere 12 Haziran&[#]8217;da bu çömleğin nasıl oluştuğunu göstereceğiz&[#]8221; dedi. Ercan Candan ile Hüseyin Yılmaz&[#]8217;a destek istedi.
Gebe köyünde kadınıyla erkeğiyle çocuğuyla tüm halkı sokakta gören milletvekili adaylarından Hüseyin yılmaz yaptığı konuşmasında Ak Parti&[#]8217;nin başarılarını anlattı.
Ak Parti&[#]8217;nin hizmetlerinin devam etmesi için herkesin Ak Parti&[#]8217;ye oy vermesi gerektiğini söyleyen Yılmaz, diğer partilerin bu hizmeti ve kriz dönemini yönetecek tecrübelerinin olmadığını söyledi.
Prof. Dr. Ercan Candan ise konuşmasında, &[#]8220;Orda bir pankart görüyorum. Suya ihtiyacımız var diyor. Ben bu köye ilk geldiğimde toprağa bakarak buranın su sıkıntısı çektiğini anladım ve bunu muhtara da söyledim&[#]8221; dedi.
Candan, Köylerin sorunlarını en iyi kendilerinin bildiğini vurguladı ve tüm sorunları Hüseyin Yılmaz ile birlikte çözeceklerini söyleyerek, Yılmaz&[#]8217;ı da TBMM&[#]8217;de görmek istediğini ifade etti ve &[#]8216;Bir elin nesi var iki elin sesi var&[#]8217; dedi.

OSMANLAR&[#]8217;DA DA COŞKULU KARŞILAMA
AK Parti ekibi Gebe Köyünden konvoy halinde Osmanlar Köyü&[#]8217;ne geçti. Osmanlar köyündeki karşılamada ki coşku da diğer köyleri aratmadı. Köy Muhtarı Hakkı Erdoğan ve vatandaşlar Ak partilileri sloganlarla karşıladılar.
Ercan Candan ve Hüseyin Yılmaz burada vatandaşlarla tek tek tokalaştıktan sonra yaptıkları konuşmalarında halka teşekkür ettiler. 12 Haziran&[#]8217;da destek istediler.
Hüseyin Yılmaz ve Ercan Candan&[#]8217;ın konuşmaları sık sık sloganlarla kesildi.
Editör: Pusula Gazetesi