Yeni sezonda Spor Toto 3. Ligde mücadele edecek Kilimli Belediyespor, dış transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Sarı-siyahlı yönetim dün akşam saatlerine Kilimli Beldesine davet ettiği Trabzonspor´un eski yıldızı Alişen Kandil ile anlaşma sağlayarak sözleşme imzaladı. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Alişen Kandil, Zonguldak 1. Noter´de kendini sarı-siyahlı renklere bağlayan resmi imzayı attı.


Önümüzdeki sezon Kilimli Belediyespor formasını giyecek Alişen Kandil ile Zonguldak 1. Noterde düzenlenen imza törenine; Kilimli Belediyesepor Kulüp Müdürü Ersan Aslan katıldı.


Alişen Kandil´in transferi hakkında konuşan Kilimli Belediyespor basın sözcüsü Eren Kırıkoğlu " Geçtiğimiz yıllarda Trabzonspor formasını başarıyla giyen Alişen Kandil´i kadromuza kattığımız için mutluyuz. Bu sene başarıya aç, genç bir kadro kurmayı hedefliyor ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alişen, kurduğumuz bu genç kadroya ağabeylik yapacaktır. Onun için ve Kilimli Belediyespor için hayırlı olsun " dedi. Kilimli Belediyespor´un yeni transferi Alişen Kandil ise, " Kilimli Belediyespor´da olmaktan ötürü çok mutluyum. Hedefleri olan bir takımdayım. Benimde hedeflerim var. Hedefleri olan bir futbolcu olarak burada başarılı olmaya geldim" dedi.



Kimlik Kartı:


Adı-Soyadı: Alişen Kandil


Doğum yeri: Almanya


Yaş: 29 Mevki: Orta Saha


Oynadığı Kulüpler: Erdoğduspor, Trabzonspor, Akçaabat Sebatspor, Kocaelispor, Sakaryaspor, Kasımpaşa, Boluspor, İstanbulspor


Kariyeri: Türkiye Kupası 7 maç, Süper Lig 45 maç 2 gol, Özel Maçlar 4 maç, Bank Asya Birinci Lig 22 maç 1 gol, Avrupa Şampiyonası 1 maç, A2 Ligi 58 maç 11 gol

Editör: Pusula Gazetesi