Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Meclis Üyeleri, AK Parti Kozlu Belde Başkanı Şevket Akman, AK Parti Yöneticileri ve AK Parti Kozlu Belde yönetim Kurulu Üyeleri Mahallerde yaptıkları toplantıda, mahalle halkının sorunlarını ve çözüm noktalarını konuştular.


Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, destek isteyerek şunları söyledi;


&[#]8220; Kozlu&[#]8217;nun halkı her zaman beni bağrına basmış, büyüklerimiz beni oğulları küçüklerimiz beni ağabeyleri, kardeşleri, babaları gibi görmüşlerdir. Kozlu´nun geleceğini değiştireceğiz. Kozlu´muz göç veren değil uzak illerde çalışan Zonguldaklıları geri getireceğiz. işsiz gencimiz kalmayacak. evlatlarımız analarının, babalarının yanında olcaklar. Kozlu´daki işsizlik oranı ortadan kalkacaktır. Yıllardır sosyal demokrat bir düşüncedeydim. Artık hizmet nerde ise ordayım yanı AK Parti´li bir Belediye Başkanıyım. Bundan sonrada partimden başka bir partiye geçmeyeceğim. Kozlu´da yapılan anketler gösteriyor ki Kozlu´da yüzde yetmiş insan Ali Bektaş diyor.


Geçmiş dönemde yapmış olduğum belediye başkanlığım süresince birçok hatam olmuştur bunu kabul ediyorum. İkinci kez belediye başkanı olduğumda kendi kendime artık hatalarımdan ders çıkarmayı ve Kozlu&[#]8217;ya unutulmayacak hizmetler vermeyi hedefledim. Bu nedenle de sizlerin bildiği gibi başkan seçildiğimden bu yana çok yoğun çalışmalar içerisindeyim. 23 trilyon borçla aldığımız belediyemizin borcunu 10 trilyona kadar indirdik ve Kozlu&[#]8217;muz için birçok da yatırımlar yaptık. Bunlardan en önemlisi Kozlu´ya modern bir özel hastane yapılıyor. Gurbetteki gencimizi geri getirerek, anasının, babasının yuvasına geri gelerek hiç olmazsa ihtiyaçlarına karşılık verebilecektir. Bizler Kozlu´nun gelişebilmesi için sabah namazı kalkar, gecenin bir yarısına kadar hizmet ediyoruz. Sizlerden bir dakikanızı istiyorum.12 Haziran´da elimizin Ankara´da daha güclü olması için AK Parti´ye oy vermenizi istiyorum. Bu seçim benim seçimim değil ancak, Ankara´ya gittiğimde ben bu kadar oy almış bir beldenin başkanıyım bana bu kuvvetle yardım etmemeleri imkansızdır. 12 Haziran Kozlu´nun kaderi olacaktır. Ben ve ekibim AK Parti&[#]8217;ye geçtikten sonra &[#]8220;1 yıl konuşmayacağım, hizmetlerim görünmeye başladığında konuşacağım&[#]8221; demiştim. Şimdi konuşuyorum. Kozlu&[#]8217;muz en yakın gelecekte modern bir belde olacak.12 Haziran´da genel seçimler var. AK Parti&[#]8217;yi sevin ya da sevmeyin, ama bir gerçek var. Türkiye dünya konjektörü içinde çok önemli bir noktada, bu nedenle iktidar değişikliği ülkemizin gelişmesini engeller. Ben sizlerden Ali Bektaş olarak genel seçimlerde oyunuzu AK Parti&[#]8217;ye vermenizi istiyorum" diye konuştu.


Editör: Pusula Gazetesi