Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu İhsaniye Mahallesi&[#]8217;nde 3 ayrı yerde miting düzenledi. İhsaniyelilerin sevgi seliyle karşılaşan Başkan Bektaş, katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür etti.


Bu zamana kadar takım tutar gibi parti tuttuğunu fakat artık doğruyu gördüğünü ifade eden Başkan Bektaş, &[#]8220;Ak Parti&[#]8217;de kimin milletvekili seçildiği veya seçileceği değil önemli olan. Siz yarın gelip onlara değil bana hesap soracaksınız. Çünkü ben hep yanınızdayım. Eğer hesabı bana soracaksanız ben sizden destek istiyorum&[#]8221; dedi.


Her sözünün sonunda İhsaniyeli vatandaşlardan büyük alkış alan Başkan Bektaş, Ak Parti&[#]8217;nin de hataları olduğunu fakat diğer siyasi partililerin söylemlerine kanılmaması gerektiğini vurgulayarak konuşmasında şunları söyledi:


&[#]8220;Biz bugüne kadar yaptıklarımızla ilgili hiçbir zaman reklam yapmadık. Yapmadığımız için bir şey yapmadığımızı sanıyorlar. Ben okul yıllarımdan bu yana futbol takımı tutar gibi parti tutmuşum. Hep bizi Ak Parti&[#]8217;nin kötüye götüreceğini düşünmüşüm. Ama o olaydan sonra kendimi sürekli tarttım. Kendi kendime sürekli &[#]8216;ben aptal mıyım&[#]8217; dedim. Çünkü birçok şeyi görmemezlikten gelmek aptallık olur diye düşündüm. Benim için bazıları &[#]8216;hükümetin yardımı, parası için Ak Parti&[#]8217;ye geçti&[#]8217; diye yorumlar yaptı. Şerefsizim şimdiye kadar 1 kuruş almadım. Ben Ak Parti&[#]8217;ye geçmeye bilirdim. Çünkü benim belediye başkanlığı görevim zaten 5 yıl garantiydi. Nasıl olsa kimseden bir kuruş almadan bu kadar şey yaptım ve yine aynı şekilde devam ederdim. Diğer partiler birçok şeyi yaptıklarını söyleyerek vaatler veriyorlar. Ama bekara karı boşamak kolaydır. Ne yaptılar bir söylesinler. Atatürkçülük diyorlar ama bizim Atatürkçülüğümüzü kimse yargılayamaz. &[#]8216;Biz laik, demokratik, memleket sevdalısıyız&[#]8217; diyerek oy istiyorlar. Yok, öyle bir şey. Babasının cenazesine saygısı olmayan kişilere benim hiçbir zaman inanmam. Benim Kozlu&[#]8217;yla ilgili hiçbir derdim yok. Yakın zamanda herkes Kozlu&[#]8217;dan bahsedecek. Ama bu Kozlu&[#]8217;nun belediye başkanın Ak Parti için şu kadar oy aldı demek için sizin desteğinize ihtiyacım var. Ben yarında yanınızdayım. Ama bugün sizden oy isteyen diğerleri yanınızda olmayacaklar. Bazılarınızın isteklerini yerine getirememiş olabilirim. Ama çok kısa zamanda herkesin isteklerini yerine getireceğim. Yapamazsam zaten yarın sizin karşınıza çıkıp oy istemem ve isteyemem. O nedenle sizden oy istiyorum. Ben sizler için 18 saat çalışıyoruz. Sizden de sadece 1 dakika istiyorum. 12 Haziran&[#]8217;da sandıkta 1 dakika ayırarak Ak Partiye oy vermenizi istiyorum.&[#]8221;

Editör: Pusula Gazetesi