Halk Eğitim Merkezimizce ücretsiz olarak açılan beyaz kuşak karate kursuna katılan kursiyerlerin bir üst kuşak olan sarı kuşak imtihanı öğrenci velilerin katılımıyla Alaplı ilçesinde gerçekleştirildi.


50 kursiyer velileri Çaycuma Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zülfikar Uçar, Müdür yardımcısı Özkan Yıldırım, kurs öğretmeni İlhan Aydın önderliğinde kuşak imtihanına katılan kursiyerlerin tamamı başarılı oldu.

Çaycuma Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zülfikar Uçar öğrencileri tebrik ederek; &[#]8220;İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Osman Yılmaz, Ereğli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Özkan, Alaplı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Uludağ ve Alaplı&[#]8217;daki çeşitli kurum müdürlerimiz de katılarak bizleri onurlandırdı. Zonguldak İl Karate Federasyonu temsilcilerince yapılan sarı kuşak imtihanına giren yaşları 6 ile 16 arasında değişen 50 kursiyerimizin tümünün de başarı göstererek üst kuşağI hak etmeleri günün anlam ve önemini bir kat daha artırarak bizlere mutluluk yaşatmıştır&[#]8221;diye konuştu
Editör: Pusula Gazetesi