Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) köy, kent, belde ve mahalleleri gezerek destek isterken, Milletvekili adayları halktan yoğun destek görüyor.


CHP İl, ilçe, belde örgütlerinin yanı sıra kadın ve gençlik kollarıyla son yılların en istekli seçim propaganda dönemini yaşıyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu&[#]8217;nun söylediği gibi, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamaya kararı olan CHP&[#]8217;lilere en büyük dopingi Mehmet Haberal&[#]8217;ın oğlu Erkan Haberal veriyor.


CHP Zonguldak 1&[#]8217;nci sıra Milletvekili Adayı Başkent Hastanesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal&[#]8217;ın oğlu Erkan Haberal, 4&[#]8217;ncü sıra Adayı Erol Sarıal, CHP Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun ve partililerle birlikte Çatalağzı&[#]8217;na bağlı Kırımsa, Körpüoğlu, İnağzı ve Birlik mahallelerinde seçim çalışmalarına devam etti.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu&[#]8217;nun, &[#]8220;Gitmedik yer, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız&[#]8221; sözünü harfiyen yerine getiren, CHP Milletvekili adayları, kahve toplantılarının yanı sıra evleri de gezerek çalmadık kapı bırakmıyor.


Gittikleri her yerde özellikle emeklilerden tam destek alan CHP Milletvekili adayları, halktan işsizlik ve yoksulluk üzerine de yakınmalar alıyor.


CHP iktidarında, vaat edilen tüm sözlerin yerine getirileceğini, ilk etapta İntibak Yasası, Aile Sigortası&[#]8217;nın yaşama geçirileceğini, TTK&[#]8217;ya da işçi alınacağını ifade ediyor.


CHP 1&[#]8217;ncı sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mehmet Haberal&[#]8217;ın oğlu Erkan Haberal, 12 Haziran seçimleri Türkiye ve Zonguldak için hayırlı olacağını, herkesin rahat bir nefes alacağını söylerken, İnağzı Mahallesi&[#]8217;nde gerçekleştirilen ziyaret sırasında bir ev hanımı eşinin de emekli olduğunu, emekli maaşıyla işsiz çocuğunu ve torunlarını bakmak zorunda kaldığını belirterek, &[#]8220;Başbakan emeklileri görmüyor mu. Emekliye hiçbir şey vermediler. Çocuklarımız işsiz, onlara biz bakıyoruz&[#]8221; diyerek mevcut iktidar partisini eleştirdiler.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu&[#]8217;nun, verdiği sözleri yerine getireceğini ifade eden mahalle halkı, 12 Haziran seçimlerinde CHP&[#]8217;nin iktidara geleceğine inandıklarını söylediler.


Editör: Pusula Gazetesi