TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, beraberinde eşi Saime Toptan ve partililer ile birlikte Damarlı Mahallesi&[#]8217;nde Kilimli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan spor tesisinin açılış törenine katıldı. Tesis için Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir&[#]8217;e teşekkür eden Toptan, davetlilere çocukluk anılarından bir bölüm anlattı.
Halk oyunu ve çeşitli gösterilerin ardından Toptan ve beraberindekiler kurdele kesti. Toptan, ardından kaleye geçen Başkan Seçkin Özdemir&[#]8217;e penaltı atışı yaptı. Penaltı atışı öncesi Toptan&[#]8217;ın yanına yaklaşan Başkan Özdemir, &[#]8220;Başkanım gol atarsanız biz size her zaman olduğu gibi yine destek vereceğiz. Ama gol atamazsanız bir spor tesisi yaptıracaksınız&[#]8221; dedi.
Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, iddialaşmanın ardından Başkan Seçkin Özdemir&[#]8217;e gol attı. Toptan ardından alandan ayrıldı. Çatalağzı beldesinde AK Parti Çatalağzı Belde Başkanlığı&[#]8217;nı ziyaret eden Toptan, beldede birkaç esnafı ziyaret etti. AK Parti 24. Dönem Milletvekili Adayı Köksal Toptan, Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim&[#]8217;i de ziyaret ederek beldedeki çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Toptan ardından beldedeki Doğancılar Mahallesi&[#]8217;nde ikamet eden 36 yaşındaki engelli vatandaş Nahide Güneş&[#]8217;in evinin önüne yapılan asansör sisteminin kurdelesini kesti. Toptan açılışların ardından beldenin Kırımsa Mahallesi&[#]8217;nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Editör: Pusula Gazetesi