Zonguldakspor dış transferde bir yıldız ismi daha kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor. Dış transferde çok yönlü bir araştırma sürdüren Zonguldakspor Teknik Heyeti, kente davet ettiği oyuncularla yöneticiler görüşmelerini sürdürüyor.


Şuana kadar dış transferde Kocaeli B.Ş.B. Kağıtspor´dan Hakan Tan, Ünye Belediyespor´dan Barış Yılmaz ve Körfezspor´dan Niyazi Hüseyinoğlu´nu kadrosunu dahil eden Kırmızı-Lacivertliler, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Adıyamanspor´un Yıldız oyuncusu Yunus Balaban´ın işini bitirmesi an meselesi. Önceki gün Zonguldak´a gelen ve yöneticilerle masaya oturan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Yunus Balaban´ın bonservisinde problem çıktığı ancak bir kez daha görüşme yapılacağı ifade edildi. Zonguldakspor´un iç transferde sözleşme imzaladığı Suat Kerçin´in Adıyamanspor´dan eski takım arkadaşı olan Yunus Balaban, yüksek fiziğiyle dikkat çekiyor.


Suat Kerçin´le beraber Ticaret ve Sanayi Odası´na gelen Yunus Balaban, bugün bir kez daha yöneticilerle görüşme yapacak.


Yunus Balaban´ın kariyeri


Almanya doğumlu olan ve Bundesliga 1. Lig ekiplerinden Alemannia Aachen takımında yetişen Yunus Balaban, MKE Ankaragücü, Türk Telekomspor, Altınordu ve Adımanspor´un formasını giydi. Türkiye Kupası´nda 3 maçta 2 gol, Spor Toto 2. Lig´de 94 maçta 16 gole imza attı. Bu sezon Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Adıyamanspor´un formasıyla 25 maçta 1723 dakika süre alan başarılı oyuncu, 2 kez de fileleri havalandırdı.



Kimlik Kartı:


Adı-Soyadı: Yunus Balaban


Doğum yeri: Almanya


Yaş:27 Kilo:73 Boy:1.81


Mevkii: Orta saha


Oynadığı takımlar: Alemannia Aachen (Almanya), MKE Ankaragücü, Türk Telekom, Altınordu, Adıyamanspor


Editör: Pusula Gazetesi