Ak Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar Terakki Mahallesi Gümüşhane Sokak&[#]8217;ta miting düzenledi. Mitinge Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Metin Demir ve çok sayıda partili katıldı.


Vatandaşların yoğun kalabalığıyla karşılaşan Ulupınar, miting konuşmasında diğer milletvekili adaylarını eleştirdi.


Bağımsız Milletvekili Adayı Ali Uzun&[#]8217;un seçilme şansının olmadığını, diğer milletvekili Adaylarının da Zonguldak adına bir çalışma yapmayacaklarını ifade etti.


Milletvekili Adayı Ulupınar konuşmasında şunları söyledi:


&[#]8220;Bu seçimlerin bizim için önemi çok büyük. İnşallah Ak Parti Tüm Türkiye&[#]8217;de olduğu gibi Zonguldak&[#]8217;ta açık ara önde olacak. Bizim buna ihtiyacımız var. Dışarıda ve içeride hiç itibarımız olmadığı günleri biz unutmadık. Bugün böyle huzurlu ve rahat yaşıyorsak bunu Başbakanımıza ve hükümetimize borçluyuz. Zonguldak olarak da biz buna destek verelim. Zonguldak hep solun kalesi olarak anıldı ama ne gördük. Çok ciddi bir şekilde 12 Haziran&[#]8217;a kadar çalışırsak yine çıkarız. Bağımsız aday çıkamaz diyorum. Çıksa da bir şey yapamaz. Muhalefet adayları da yapamaz. Onun için bu birlik ve beraberlik 12 Haziran&[#]8217;dan sonrada devam edecek. Hep yanınızda olacağız. Doğru dürüst çalışırsak siyaset bir ibadettir. Bu bir hizmet yarışıdır. Bu Özcan&[#]8217;ın milletvekili olması meselesi değildir. Çocuklarımız burada oyun parkı istiyorlar. Ben Zonguldak Belediyesi&[#]8217;nden şikayetçiyim. Buraya Zonguldak Belediyesi&[#]8217;nin park yapması gerekir ama yer göstersinler ben yaptıracağım. Çocuklarımız ve geleceğimiz için çalışmalıyız. Zonguldak Belediye&[#]8217;sini de alacağız. Hem yerel hem de genel yönetimi alarak daha başarılı olacağız.&[#]8221;


GÜLAY&[#]8217;DAN ULUPINAR VE AK PARTİ&[#]8217;YE AÇIK DESTEK


Terakki Mahallesi&[#]8217;nde gerçekleştirilen mitingde Özcan Ulupınar&[#]8217;a destek veren bir diğer isim ise Eski MHP Belediye Başkan Adayı Selahattin Gülay&[#]8217;dı.


Sonuna kadar Özcan Ulupınar&[#]8217;a destek vereceğini ifade eden Gülay, aynı desteği Ak Parti&[#]8217;ye de vereceğini söyledi.


Terakki Mahallesi&[#]8217;nde düzenlenen mitingin ardından Ulupınar ve beraberindekiler Terakki Mahallesi, Gümüşhane Mahallesi ve Zonguldak Site bölgesinde esnaf ziyaretlerinde bulundular.

Editör: Pusula Gazetesi